Stars 27. listopada 2016.

Stajliš i ponosno: Ana Gruica objavila sretnu vijest

Davor Puklavec/ Pixsell.

Glumica niže uspjeh za uspjehom pa u svoj životopis sada može upisati čak dvije fakultetske diplome

Prenatrpan poslovni i privatni raspored, aktivno vođenje zdravog života, redovite tjelovježbe i naravno briga o jednogodišnjem sinčiću svakodnevnica su glumice Ane Gruice. Ipak, u svemu tome pronašla je vremena da ispuni još jednu veliku životnu želju i poveže posao sa ljubavlju prema sportu.

Na svom Instagramu se pohvalila kako je upravo obranila diplomski rad na Kineziološkom fakultetu s izvrsnim, a osim sreće i očaravajućeg buketa cvijeća, bilo je nemoguće ne primijetiti stajling prezgodne glumice. 

 

Upravo obranila DIPLOMSKI RAD na Kineziološkom s izvrsnim (brojkom 5)! 🎉🎉🎉🎉🎉😁😱 Tema: "Fitnes i rekreacija kao odgovor koji 21.stoljeće stavlja pred glumca" 😁😉 I tako. Dok su me drugi često pljuvali, zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici) - ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) - ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) - ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda i kad su me "gađali drvljem i kamenjem" (ne znajući da mi je to buduća struka) - ja sam učila. Kad mi je dijete krenulo u jaslice, jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište kao i snimati seriju) - ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica - ja sam učila. E. Ovo nije status za ove gore, nego za ove dolje. Hvala obitelji Šalković i Gruica na pomoći, podršci i čuvanju sina. 👪 Hvala mojim roditeljima i sestrama koji su uvijek uz mene. 👫 Hvala svim prijateljima koji nisu sumnjali. 👭👫 Hvala svim profesorima na razumijevanju koje su pokazali. 🙇 Ovo je bilo sjajno putovanje! 💪👏🎉 I da, bez lažne skromnosti, pucam od ponosa! Od danas sam, osim diplomirana glumica, i diplomirana instruktorica rekreacije i fitnesa. Hm.😏 Što sada? Bez stresa, bez neprospavanih noći, bez seminara, bez suza...😱 A ništa. Živjeti sretan i ponosan život. 😁 I dalje puno vježbati 💪, plesati 💃 , voljeti svoju obitelj.💖 I učiti. 📙📗📖📚📔📁 #diplomski #obranadiplomskog

Fotografiju objavljuje Ana Gruica (@anagruica)

Gruica se poigrala zemljanima nijansama pa je uz bijelu oversize košulju kombinirala smeđu jaknu od brušene kože i nude cipele na petu. Ipak, kraljica cijelog stajlinga bila je cvjetna midi suknja koja je zaokružila cijelu priču. Priznat ćete, kada bi se na fakultetu dijelile petice i za stil - Ana bi je sigurno imala u indeksu. 

Ipak, pažnju je privukla i njezina poruka kojom je objasnila svoj uspjeh.

"Dok su me drugi često pljuvali, zbog toga jer sam glasno pričala o tretmanu trudnica u društvu (a čuvala trudnoću u bolnici) - ja sam učila. Kad sam obrijala glavu 20 dana prije poroda i svi su pisali da sam luda (a kad to napravi muškarac, onda je to lijepa humanitarna gesta) - ja sam učila. Kad su me vrijeđali jer putujem, pazi sad, sa svojim partnerom (ne znajući je li dijete s nama ili ne) - ja sam učila. Kad sam krenula trenirati 41.dan poslije poroda i kad su me "gađali drvljem i kamenjem" (ne znajući da mi je to buduća struka) - ja sam učila. Kad mi je dijete krenulo u jaslice, jer, zamisli, i mi radimo, a pljuvali su nas kao loše roditelje (jer sam vratila raditi u kazalište kao i snimati seriju) - ja sam učila. Svaki dan dok sam se trudila biti dobra majka, žena, prijateljica i radnica - ja sam učila", napisala je Gruica u opisu fotografije i pritom se zahvalila svima koji su joj cijelo vrijeme bili podrška.

Komentari 0