Stars

Sretan rođendan, Beyoncé! 7 stvari koje o njoj nisi znala

Tko bi pomislio da ona danas navršava 36? Ova žena, majka, kraljica, show woman kakva se ne rađa dvaput, danas slavi rođendan - a mi smo pronašli neke činjenice o njoj koje i nisu tako poznate

U čast rođendana Beyoncé Knowles donosimo ti 7 stvari koje bi mogli znati samo najvjerniji fanovi. Također, već smo sad na iglama jer jedva čekamo slike s rođendanskog partyja. Jer , kada Bey slavi, slavi sa stilom!

1. Egzotični geni: Svi smo svjedoci njezine neupitne ljepote, ali jesi li znala da Beyoncé ima doista šaroliko podrijetlo. Njezini preci su Amerikanci, Afrikanci, Irci, Francuzi. Također,  njezina majka Tina Knowles je potomak akadijskog vođe Josepha Broussarda.

 | Autor: Instagram Instagram

2. „Jersey Shore“: Možda nikad ne bismo to rekli za ovako jednu damu poput  Beyoncé, ali ona doista najviše uživa u gledanju svađa i tulumarenja ovih živopisnih likova.

3. Depresija: Koliko god bila sjajna, i ta slava joj ponekad zasmeta: Naime,  Beyoncé je patila od depresije - točno u vrijeme kada je grupa Destiny`s Child osvojila svoj prvi Grammy.

4. Guinnessov rekord: Objava njezine prve trudnoće je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Naime, to bio najviše puta podijeljen post na Twitteru u sekundi ikada!

 | Autor: Instagram Instagram

5. Španjolski: Pjevala je i na španjolskom. Povedena uspjehom španjolske verzije hita Irreplaceable i druženjem sa Shakirom, cijeli album BDay je također dobio svoju španjolsku inačicu

6. Prvi nemodel i nesportašica na naslovnici Sports Illustrateda: 2007. godina bila je početak njezina odvajanja od grupe Destiny`s Child, kao i vrijeme kada je Queen Bey bila jedna od najseksepilnijih žena svijeta. Logično, zaslužila je naslovnicu!  | Autor: promo promo

7. I još jedan rekord:  Beyoncé je ušla u povijest Grammyja kada je 2010. godine postala prva izvođačica koja je u jednoj večeri osvojila čak 6 nagrada.

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0