Stars
Gdje će živjeti princ Charles i Camilla kad Charles postane kralj

Spremaju se selidbe nakon kraljičine smrti: Procurilo je gdje princ Charles želi živjeti s Camillom kad bude kralj

  • Planiraju li članovi britanske kraljevske obitelji neke nove, velike poteze? 
  • Navodno je princ Charles već odlučio gdje želi živjeti s Camillom kada bude kralj
  • Hoće li se princ Charles preseliti u Buckinghamsku palaču s Camillom?

Priča se naveliko da se princ Charles (73) želi preseliti u Buckinghamsku palaču sa svojom suprugom, vojvotkinjom Camillom (74), kada postane kralj. Barem tako tvrdi Daily Mail. Princ William (39) i vojvotkinja Kate (40) bi se tada možda mogli nastaniti u dvorcu Windsor, prema britanskim glasinama.

Prema izvješću, posljednjih godina se nagađa kako bi službena londonska rezidencija mogla postati samo radno mjesto za kraljevske članove. Prema Daily Mailu, princ Charles je navodno „čvrsto uvjeren“ kako je Buckinghamska palača „vidljivi simbol monarhije u glavnom gradu“ i da bi stoga trebala biti njegov dom. „U to nema sumnje“, rekao je anonimni izvor, a citiraju britanske novine. Prestolonasljednik je mišljenja da je „u sjedištu monarhije potreban monarh“.

Možda vas zanima Životni trikovi kraljice Elizabete koji bi ti mogli pomoći da ostvariš dug i sretan život Rubrika Life&style Life&style

Turistička atrakcija ostaje

Buckinghamska palača, koja je službeno glavna rezidencija britanskog monarha od 1837. godine, trebala bi biti obnovljena do 2027. godine. Prema ranijim izvješćima, princ Charles je navodno isključio mogućnost da tamo živi nakon toga. Kako prenosi Daily Mail, insajderi kraljevske obitelji sada su sigurni da će se tamo useliti nakon što se popne na prijestolje. Čak i ako će budući kralj ondje živjeti i raditi, palača će ostati otvorena kao turistička atrakcija.

Princ Charles želi da Camilla bude kraljica Možda vas zanima Princ Charles želi da Camilla bude kraljica, usprkos željama njegovih sinova velike većine Britanaca Rubrika Stars Stars

Charlesova majka, kraljica Elizabeta II (95), živjela je većinu vremena u dvorcu Windsor od početka pandemije korone. Charles i Camilla borave u Clarence Houseu, bivšoj londonskoj rezidenciji kraljice majke (1900.-2002.). Princ William i vojvotkinja Kate trenutačno žive i rade u Kensingtonskoj palači u Londonu. Prema riječima upućenih, moguće je da će se jednog dana useliti u dvorac Windsor, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Graham Cooper (@gacooper77)

Planovi preseljenja još ne bi trebali igrati veliku ulogu u kraljevskoj obitelji. Kraljica Elizabeta II. proslavila je 6. veljače svoju 70. godišnjicu na tronu. Vrhunac službene proslave bit će dani od 2. do 5. lipnja. Planovi uključuju ulične zabave i koncerte na kojima će nastupiti neke od najvećih svjetskih zvijezda.

Photo: Shutterstock

Komentari 0