Stars

Spice Girls su se vratile i pjevale pred 58.000 obožavatelja, ali neki su ogorčeni odlazili s koncerta

  • Spice Girls su se vratile na scenu i pred 58 000 ljudi u Dublinu održale prvi koncert nove turneje Spice World 2019
  • Izostala je Posh Spice koja im je povodom nastupa, sa suprugom Davidom Beckhamom, zaželjela svu sreću
  • Ipak, zbog tehničkih problema sa zvukom dio je obožavatelja nezadovoljan napustio koncert

Spice Girls su se vratile na scenu! Jedan od najpoznatijih sastava 90-ih, održao je u Dublinu prvi koncert svoje povratničke Spice World 2019 turneje ispred 58 000 oduševljenih obožavatelja. Emma Button, Geri Horner, Mel Brown i Mel C su oduševile okupljeno mnoštvo izvođenjem 20 pjesama, a publika je s nestrpljenjem dočekala kraj večeri i izvođenje njegovog daleko najvećeg hita Wannabe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalie 😍 (@nataliehalliwelljennings)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#spicegirlstour2019 #spicegirls #spiceworld

Objavu dijeli Heitor Jabs (@heitorjabs)

Spajsice su se prilikom nastupa preoblačile pet puta, a rekreirale su i neke od svojih najpoznatijih modnih kombinacija. Tako je Ginger Spice rekreirala svoju poznatu Union Jack haljinu inspiriranu britanskom zastavom, Scary Spice je ponovno osvanula u mačkastom kombinezonu, a Baby Spice u ružičastoj haljini. Sportskim kombinacijama i trikoima ostala je vjerna i Sporty Spice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli geri 💫✨ (@therealgerihalliwell)

Gdje je Posh Spice?

Naravno, tijekom večeri mnogi su se pitali gdje je Posh? Victoria Beckham je još u studenome prošle godine najavila kako neće sudjelovati na povratničkoj turneji, ali je svojim nekadašnjim kolegicama neposredno pred nastup putem društvenih mreža zaželjela svu sreću. A uz nju, na društvenim mrežama se oglasio i njezin suprug David Beckham, koji je Spajsicama poželio mnogo sreće i uspješnu turneju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Skandali su iza njih

Brojne je obožavatelje zanimalo i u kakvom su odnosu Geri i Mel B nakon medijske hajke koju je prouzrokovala bombastična izjava Mel B o njihovom zajedničkom seksualnom iskustvu. Geri se od spomenutih izjava ogradila te ih nazvala netočnim glasinama. Prema njihovom jučerašnjem ponašanju, izgleda da su pjevačice razriješile sve moguće nesuglasice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli QUEENS OF GIRL POWER! (@vivathespicegirls)

No nisu svi bili oduševljeni...

Premda su obožavatelji mahom bili oduševljeni što imaju priliku vidjeti sastav nakon toliko vremena, određen broj njih nije uživao na koncertu te su svoje nezadovoljstvo podijelili na društvenim mrežama. Naime, zbog problema sa zvukom određen broj posjetitelja nije mogao čuti nastup što je neke od njih i navelo na napuštanje koncerta. Bilo je i onih koji su se požalili na sveukupne uvjete na rasprodanom koncertu s obzirom na to da je cijena karata dosezala i 1250 kuna. Ostaje vidjeti hoće li ove tehničke probleme uspjeti otkloniti na narednih 12 koncerata koji slijede.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0