Stars

Sofia Richie ima zanimjivog "stalkera"

Mlada plavuša i muke po roditeljskom nadzoru

It djevojka Instagrama, model Sofia Richie unatoč slavi i nebrojnim benefitima te slave ima smrtničke probleme, kao i većina djevojka njezine dobi. Naime, nakon što su u javnost procurile informacije da je mlada Richie flertala i partijala sa bivšim/sadašnjim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, Sofijin slavni otac je uzeo stvar u svoje ruke.

 | Autor: Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger
Sofia je nedavno u Cannesu fotografirana kako preko video poziva priča sa svojim ocem, a tu su simpatičnu obiteljsku situaciju zabilježili i paparazzi. Nekoliko dana nakon objave tih slika priznala je novinarima da joj stižu neobične obavijesti. I to one koje ju upozoravaju da joj netko prati uređaj i provjerava lokaciju boravka. A to je nitko drugi nego njezin otac. Ipak, mlada zvijezda Instagrama priznaje kako joj je to čak simpatično i Lionelu još uvijek nije otkrila kako cijelo vrijeme ona sama i vidi da ju otac prati. Okej, sigurni smo kako sada već svi sve znaju.

via GIPHY

 

U međuvremenu, Sofia Richie se ogradila od insinuacija da se između nje i Scotta događa nešto više od običnog prijateljstva. Na svom Twitter profilu je izjavila kako se svi generalno trebaju smiriti, jer se između njih dvoje ne događa baš ništa. Kako ti kažeš, Sofia!

 

 

Photo: Tommy Hilfiger

Komentari 0