Stars

Sljedbenici bijesni - smatraju da je Kim Kardashian zaista prekardašila

Korisnici Instagrama optužuju reality zvijezdu da želi 'preoteti' pozornost sestri Kylie

Nije ništa novo da 37-godišnja Kim Kardashian West provocira svojim obnažnim fotkama, no ovaj put zvijezda realityja je izgleda, po mnogima, debelo prešla granicu. Kim je jučer, naime, objavila vrlo seksi fotografiju golih leđa i otkopčanog grudnjaka, s nejasnim odrazom svojih rukom prekrivenih grudi u zrcalu - i tu ništa ne bi bilo čudno da nije napisala da je tu fotografiju snimila njezina 4-godišnja kći North.

 

📸 by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dakako, brojni komentari su uslijedili, i to nimalo ugodni. 

"Ovo je tako razočaravajuće. Više te ne mogu braniti", "Kći te slika bez grudnjaka...WTF", "Molim se za ovo malo dijete i njegovu nevinost", samo je mali dio reakcija na ovu fotografiju, dok je jedna korisnica Instagrama shvatila ovo kao Kimin očajnički potez da šokiranjem vrati pozornost koju joj je ovih dana 'ukrala' sestra Kylie Jenner i njezina tek rođena kćerkica.  

"Znala sam da ćeš izgubiti glavu zato što je Kyliena slika najlajkanija na Instagramu... ali ovo?! Ovo je BOLESNO!!! Ti doista trebaš pomoć - tipični narcis". Sve ovo, dakako, nije izazvalo nikakvu Kiminu reakciju - baš kao ni dosad slični slučajevi. 

Photo: Instagram

Komentari 0