Stars

Sliči li ti ona svojoj preslavnoj sestri?

Ona kroči utabanim stazama svoje nevjerojatno slavne sestre, a dok neki kažu da joj je nalik, drugi ne vide sličnost. Vidiš li je ti?

Sinoć je održano predstavljanje prve modne suradnje popularnog on line high street lanaca boohoo.com i britanske hip hop glazbenice Stefflon Don. U moru znanih i manje znanih zvijezda, na predstavljanju se pojavila i Lottie MossCharlotte, od milja zvana Lottie, je lijepa 20-godišnja polusestra britanske modne ikone Kate Moss.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Iako Lottie i Kate imaju neke zajedničke crte koje posebno prepoznaju znalci istančanog oka, nama se čini da bi malo tko na prvi pogled mogao zaključiti da je upravo Lottie, također model, sestra slavnije Moss.

 

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

Charlotte je 24 godine mlađa od Kate, ali zajednička ljubav prema modi i partijanju je itekako prisutna. Svoje prve modne korake Lottie je napravila sa samo 13 godina kada je napravila test snimanje za agenciju Storm čija je članica i njezina starija sestra.

Možda vas zanima Kate Moss izdaje vlastitu make up liniju! Rubrika Beauty Beauty

Prvo značajnije snimanje Lottie je odradila za Teen Vogue, a na naslovnici je nosila crveno bijeli pulover s crvenom jaknom. Isto tako, već davne 2014. Lottie je prvi put šetala pariškim pistama, a danas su joj skloniji low cost brendovi poput Boohooa, PacSuna i Ugga. 

 

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

Dok je starija sestra obožavateljica ludih rockera, mlađa Lottie je sklonija šminkerima. Tako je prije dvije godine započela vezu sa zvijezdom popularne britanske reality serije Made in Chelsea, Alexom Myttonom, koja je završila krajem prošle godine zbog njegova čestog švrljanja. Sada se Charlotte Moss može u potpunosti posvetiti karijeri, jer joj pratitelja, ako je vjerovati fanovima na Instagramu, ne nedostaje!

 

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

Photo: Instagram

Komentari 0