Stars

Blake Lively ponovno u Ryanovom zagrljaju: slavna "Tračerica" stigla je u Hrvatsku

  • Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson već neko vrijeme odlično se provode u Rovinju
  • Pridružila im se i Blake Lively, Ryanova supruga
  • Ryan je na Instagramu podijelio fotku na kojoj je očito da su presretni što su opet skupa

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson već neko vrijeme odlično se provode u Rovinju gdje zajedno snimaju film "The Hitman's Wife's Bodyguard". Svi se, kao što se može vidjeti na fotografijama koje su već preplavile domaće medije, odlično zabavljaju - uživaju u prirodi, druže se s fanovima i odlaze na tržnicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Da se ekipa na ovom posebnom filmskom setu stvarno dobro provodi sigurno je uočila i slavna "Tračerica" Blake Lively, supruga Ryana Reynoldsa koja je ovih dana za njim stigla u Istru. Prije nekoliko sati, jedan od najslađih parova Hollywooda podijelio je zajedničku fotku iz zatvorene prostorije unutar koje Ryan baš na našim prostorima snima reklamu za džin koji proizvodi.

Možda vas zanima Ryan Reynolds u odijelu skočio u more, Salma Hayek sprijateljila se sa sokolom Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 Za tu priliku on je odjenuo pravu "radnu" odjeću, a Blake se pojavila u maslinastoj jakni. Najljepši dio svakako je taj što ovaj par, kao i uvijek, nosi širok osmijeh i svoju bračnu sreću ne može skriti. Ryan i Blake upoznali su se 2010. godine na setu, a vjenčali se dvije godine kasnije. Uskoro će proslaviti sedmu godišnjicu braka. Kćerkica James rodila im je 2015. godine, a mlađa kćer Ines godinu kasnije. Blake i Ryan poznati su kao šarmantan par koji duhovitim dosjetkama na društvenim mrežama spontano zna kako oduševiti javnost. Nadamo se da će se odlično provesti u Hrvatskoj!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0