Stars

Sjećeš li se drske Terese iz istoimene serije? Za novac je žrtvovala ljubav, je li takva i u stvarnom životu?

  • Sjećaš li se drske i tašte Terese, glavne junakinje i negativke istoimene telenovele koju je odigrala glumica Angelique Boyer
  • Teresa joj je otvorila vrata glumačkog svijeta, a partner iz serije Sebastian Rulli danas je ljubav njenog života
  • Osim glume, "Teresa" ima još jednu strast

Recept za dobru telenovelu dugo je bila dobrica kojoj život nameće razne nedaće, zgodan muškarac iz bogate obitelji i zla svekrva. Svijet sapunica dobio je novo ruho kada su se počele snimati telenovele Rubi, a nakon nje i Teresa, u kojima je glavna junakinja bila - negativka. Glumica Angelique Boyer maestralno je odigrala zlobnu i pohlepnu Teresu koja nije prezala ni pred čime kako bi ostvarila svoj jedini cilj: status i novac. Na tom putu žrtvovala je ljubav. Gdje je danas poznata zlica iz serije?

Sjećaš se Rubi? Glumici Barbari Mori život je zadao veliki udarac, no sad se vraća na male ekrane

Meksičkoj glumici francuskog podrijetla uloga mlade djevojke u telenoveli "Teresa"donijela je sjajne kritike, a Angelique je dobitnica i nagrade TVyNovelas za najbolju glumicu. Njezin partner iz serije Sebastian Rulli za kojeg se udala iz koristi, danas je ljubav njenog života, izjavila je glumica. Par je u sretnoj vezi 6 godina, a glumac iza sebe već ima propali brak.

 

Možda vas zanima Glumci iz meksičkih sapunica u koje smo bile zaljubljene Rubrika Stars Stars

"Mislim da mi je bilo potrebno 15 dana da ostanem bez njega da bih shvatila da sam zaljubljena", rekla je glumica kojoj nimalo ne smeta što je njen dečko 13 godina stariji od nje. Prije nego što je počela vezu s Rullijem, Angelique je bila u vezi sa 25 godina starijim producentom sapunica Joseom Albertom Castrom zbog čega je često bila na meti glasina da uloge dobiva upravo zahvaljujući svom utjecajnom dečku. Naočiti glumac Sebastian Rulli bio joj je partner u 3 sapunice, a mogli smo ga vidjeti kao glavnog muškog lika u sapunici "Rubi" baš kao i u "Teresi".

"Ako imam nešto zajedničko sa drugim ženama to je da se sve želimo vjenčati s Rullijem, sve želimo dijete s Rullijem, ako netko kaže suprotno, laže", našalila se glumica.

Angelique i dalje niže glumačke uspjehe, a bacila se i u poduzetničke vode.Glumica je suvlasnica i promotorica brenda Nubaproteina. Aktivo se bavi jogom, a njezina tvrtka proizvodi dodatke prehrani, poput proteinskog praha i shakeova.

Osveta ljubavi Možda vas zanima Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije... Rubrika Life&style Life&style

 

Glumica na svom profilu često dijeli fotografije na kojima s partnerom uživa na prelijepim meksičkim plažama, poput onih u turističkom središtu poznatog Tuluma. Čini nam se da glumica živi život baš poput onog kakvog je zamišljala u scenariju sapunice "Teresa". 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

 

Photo: facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ne sjecam se te serije