Stars

Sjećaš li se popularne serije Frasier? Vraća se na male ekrane, ali nisu baš svi presretni

  • Ponovno ćemo moći gledati jedna od najpopularnijih humorističnih serija iz 90-ih
  • Priča o radijskom psihologu dr. Frasieru koji se seli u Seattle kako bi započeo novi život bila je veliki hit
  • Glavni junak glumac Kelsey Grammer nada se da će ponovo okupiti ostatak glumačke ekipe

Frasier, poznata američka humoristična TV serija, vraća se na male ekrane. Kelsey Grammer, koji je utjelovio glavnog junaka Frasiera, oživit će popularnu seriju, što će možda potaknuti ostale članove temeljne glumačke ekipe iz originalne serije da ponove svoje uloge. Dio obožavatelja ipak nije previše uzbuđen, smatrajući da bi nastavak serije mogao na kraju ocrniti proslavljenu verziju sitcoma.

Sjećaš li se urnebesnog dvojca iz serije "Potpuni stranci"? Evo gdje su danas Balki i njegov bratić Larry

Frasier je bila NBC-ova komedija koja se prikazivala od 1993. do 2004. Priča je to o radijskom psihologu dr. Frasieru Craneu, nakon što se preselio u Seattle kako bi započeo novi život. Emisija je bila veliki hit tijekom svog prikazivanja, a serija je u konačnici imala završetak koji ostavlja mogućnost za nastavak prikazivanja popularne komedije. 

Iako su mnogi oduševljeno reagirali na ovu vijest, neki od obožavatelja serije ne dijele to mišljenje. Naime, neki smatraju kako je serija bila dovoljno dobra i ostavila prostora svakom gledatelju za svoj zaključak, te da nema potrebe da se priča nastavlja. Neki od fanova komentirali su: "Ostavite to na miru. Ne mogu se ne zapitati zašto se ti glumci osjećaju kao da nisu napravili dovoljno pa se sada vraćaju po još. Serija je bila nevjerojatna i ne treba je dirati. Svaki obožavatelj u svom umu ima svoju priču o tome što se dogodilo kada je ta posljednja vožnja avionom završila."

Možda vas zanima Tako mali, a već zvijezda! Princ George glavni je junak nove komične serije inspirirane njegovim životom Rubrika Life&style Life&style

Sada, 17 godina nakon posljednje epizode, Paramount će raditi nove nastavke te ih ekskluzivno prikazivati na svom video streaming servisu. Kelsey Grammer vratit će se kao Frasier,a  Hyde Pierce pregovara o povratku u seriju kao njegov brat, dr. Niles Crane, prenosi Deadline. Hoće li se vratiti ostali originalni članovi glumačke ekipe, još nije poznato.

Možda vas zanima Od anonimusa do zvijezda: tko su zapravo glumci koje je proslavila serija Bridgerton? Rubrika Stars Stars

U izjavi o ponovnom okupljanju, predsjednik CBS studija David Stapf rekao je: "Frasier je jedna od najcjenjenijih komedija u povijesti moderne televizije i uistinu definira vrhunsko pripovijedanje. Već dugo obožavatelji pozivaju na povratak serije, a na taj poziv se sada odgovorilo zahvaljujući nevjerojatnom Kelseyju Grammeru koji je odlučio ponoviti svoju ikoničnu ulogu dr. Frasiera Cranea i briljantnom kreativnom planu Joea, Chrisa i Kelseyja."

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE 

 

Photo: facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nijedan povratak nije bio dobar kao orginal