Stars

Šime Vrsaljko poslao video poruku djevojci koja se bori s leukemijom

Katarina je obožavateljica Vrsaljka, navijala je za njega preko malog bolničkog ekrana dok se borio za srebro u Rusiji - a sada Šime navija za nju!

Iako se 27-godišnja Katarina bori s leukemijom, ne skida osmijeh sa lica. U tome su joj svakako pomogle i objave Šime Vrsaljka koje toliko voli, a to najbolje znaju njezini bliski prijatelji koji su joj za rođendan pripremili pravo iznenađenje! Katarina je velika navijačica Vatrenih, a dan nakon pobjede nad Engleskom uspješno je obranila i svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. "Za proslavu diplome i rođendana, pripremili smo joj iznenađenje uz pomoć HNS-a i Šime Vrsaljka čije su joj objave kratile bolničke dane ", napisali su na YouTubeu. Prijatelji su snimili video podrške u koji se uključio i njezin miljenik Šime. 

"Pozdrav Keti, sretan ti rođendan i čestitam ti na diplomi. Da mi budeš vesela, zadovoljna i ponosna kao što sam ja ponosan na tebe kako si navijala za nas cijelo Svjetsko prvenstvo, ja sam tvoj vatreni navijač. Budi hrabra i drži se", poručio joj je Šime Vrsaljku u videu i preko prijatelja poslao i svoj dres!

Draga Keti - i miss7 je od danas tvoj vjerni navijač!

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0