Stars

Severina zapalila najdraži Split u koži i korzetu

Njen dugogodišnji stilist Petar Trbović složio je još jedan styling za pamćenje...

Prošlo je dvije godine od Severininog posljednjeg koncerta u Splitu, a pjevačica se na pozornicu svog rodnog grada vratila u izdanju za pamćenje. Njen dugogodišnji stilist Petar Trbović pretvorio ju je u sado-mazo dominu, a u bodiju Matije Vuice, korzetu mladog srpskog dizajnera Stefana Golubovića i mrežastim čarapama, Seve je 'zapalila' pozornicu.

 | Autor: Damira Kalajžić Damira Kalajžić

Seksepilno izdanje dodatno je 'začinila' neobičnim modnim dodatkom - kožnatim rukavom japanskog dizajnerskog brenda Comme des Garcons.

 | Autor: Damira Kalajžić Damira Kalajžić

A da su se Splićani zaželjeli svoje sugrađanke pokazali su došavši u velikom broju. Koncert koji je prštao pozitivnom energijom, sjajnom atmosferom, emocijama, ali i Severininim seksipilom, nikoga nije ostavio ravnodušnim.Uz dobro poznate hitove poput Uno momento, Brad Pitt, Italiana te najnovijih - Sekunde i Silikoni, obožavatelji su s nestrpljenjem dočekali i one nešto sporije, dalmatinskog štiha -  'Virujen u te' i 'Dalmatinka', tijekom kojih je nastao prizor za pamćenje. Čak dva i pol sata trajao je presjek najvećih hitova u kombinaciji sa sjajnom interakcijom s publikom, a ovacije na kraju koncerta svjedoče o neraskidivoj vezi Severine i rodnog joj grada.

 | Autor: Damira Kalajžić Damira Kalajžić

Samo dan poslije, Severina je dupkom ispunila i virsku rivu, gdje je zablistala u sličnom izdanju, u kožnatom bodiju i remenu s kojeg vise resice. 

 | Autor: Kažimir Škrbić Kažimir Škrbić

 | Autor: Kažimir Škrbić Kažimir Škrbić

Photo: Kažimir Škrbić

Komentari 0