Stars
Nine Perfect Strangers, jezivi triler u kojem glumi Nicole Kidman

Serija Nine Perfect Strangers, jezivi triler s Nicole Kidman, bit će senzacija poput Malih laži

  • Kada je Nicole Kidman u glavnoj ulozi, znamo da se sprema pravi spektakl od serije, ovoga puta na pomalo jeziv način, no svi zaljubljenici u trilere doći će na svoje
  • Sprema li se ujedno i konkurencija seriji Male laži i može li Nicole nadmašiti samu sebe?
  • Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i vidjeti. Tko čeka taj i dočeka 

Nine Perfect Strangers na putu je da postane senzacija kao i Male laži (Big Little Lies), a mnogo je razloga zbog kojih ljudi ovo govore. Prvo, izvorni materijal napisala Liane Moriarty, koja je autorica i Malih laži. Zatim, u emisiji glumi i fantastična Nicole Kidman u glavnoj ulozi, koja je glumila Celeste u spomenutoj seriji te za ulogu dobila i nagradu Emmy. Također, sama serija uvelike podsjeća na Male laži: visokobudžetna drama, preokreti, glumačka postava s A liste i zadivljujuća misterija koja će te držati u neizvjesnosti iz epizode u epizodu.

Dugo je šutjela, a sada je Nicole progovorila o onomu što je prethodilo rastavi braka s Tomom Cruiseom

 | Autor: Hulu Hulu

Na temelju Moriartyjeva romana, Nine Perfect Strangers prati devet neznanaca koji su se došli opustiti i riješiti stresa u wellnes resort koji vodi lik Nicole Kidman. Ali, naravno, nije sve kako se čini.

Možda vas zanima Kći Toma Cruisea i Nicole Kidman objavila rijedak selfie i pokazala kako zarađuje za život Rubrika Stars Stars

„Radnja Nine Perfect Strangers odvija se u prestižnom lječilišnom centru koji obećava iscjeljenje i transformaciju gradskim ljudima pod stresom koji pokušavaju doći na put k boljem načinu života. Tijekom desetodnevnog odmora prati ih direktorica odmarališta Masha (odnosno Kidman) čiji je zadatak osnaživanje i oporavak njihovih umornih umova i tijela. Međutim, ovih devet 'savršenih' stranaca nema pojma što će ih snaći. "

 | Autor: Hulu Hulu

Glumačka postava je izuzetna: Nicole Kidman glumi Mashu; Melissa McCarthy glumi Frances; Luke Evans glumi Larsa; Melvin Gregg glumi Bena; Samara Weaving glumi Jessicu; Michael Shannon glumi Napoleona; Asher Keddie glumi Heather; Grace Van Patten glumi Zoe Marconi; Manny Jacinto glumi Yaoa; Tiffany Boone glumi Delilah; Regina Hall glumi Carmel; a Bobby Cannavale glumi Tonyja.

Obožavala si gledati 'Male laži'? Onda će te oduševiti nova serija s Nicole Kidman i Hughom Grantom

 | Autor: Hulu Hulu

Prema IMDb-u, serija će imati osam epizoda, a sve epizode režirao je Jonathan Levine. Dobra vijest je da je trailer za seriju upravo izašao i izgleda posve jezivo, poput vrste odmora na koji bi požalila što si otišla, čak iako to znači da bi upoznala Nicole Kidman.

Datum izlaska trenutno nije poznat - čak i u najavi samo stoji "uskoro". U SAD-u seriji izlazi na Huluu, ali nemamo detalje o tome na kojoj platformi će biti dostupna u Hrvatskoj.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: imbd

Komentari 0