Stars

Serena Williams rodila prvo dijete!

Slavna tenisičica kojoj baš sve ide od ruke postala je majka nešto više od tri kilograma teške djevojčice. Otac Alexis Ohanian je više nego ponosan

Olimpijska pobjednica, trenutni broj 1 na WTA listi najboljih tenisačica svijeta i veliki borac na teniskom terenu postala je majka. Rodila je djevojčicu u petak popodne prema američkom vremenu. Vijest o trudnoći javnost je saznala putem Twitter profila američkog sportskog novinara i urednika Chrisa Sheparda. Više detalja o novorođenoj djevojčici će se saznati uskoro.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Za sada samo znamo da je Alexis Ohanina, suvlasnik Reddita i Serenin zaručnik od prosinca prošle godine sigurno presretan. Nedavno je povodom Serenine trudnoće izjavio: "Ona je dobra u toliko stvari, i isto tako će biti sjajna majka!". Uzbuđenje ovih dana nije mogla prikriti niti Serenina sestra Venus Williams koja je nedavno izjavila: "Riječima ne mogu opisati koliko sam uzbuđena!".

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Novopečeni roditelji Serena i Alexis upoznali su se u jednom restoranu u Rimu pred kraj 2015. godine, a u 12. mjesecu 2016. godine su na svojim društvenim mrežama objavili zaruke. Ohanian je pokazao svoju romantičnu stranu kada je Serenu zaprosio na istom mjestu gdje su se i upoznali. 

Photo: Getty Images

Komentari 0