Stars

Seleni Gomez je u tajnosti transplantiran bubreg

Pjevačica je na svom Instagramu objavila kako je prošla kroz još jednu tešku životnu dramu

Selena Gomez (25) prošle se godine bila povukla iz javnosti šaljući fanovima poruku kako je depresivna i umorna i kako joj treba oporavak te da je njezino mentalno stanje posljedica autoimune bolesti lupusa. A zatim se vratila, s novim pjesmama i novim dečkom, glazbenikom The Weekndom, ali je se odjednom opet nije dalo vidjeti. Tek danas se doznao razlog tome - nedavno je prošla kroz transplantaciju bubrega. Selena je na Instagramu objavila fotografiju iz bolnice na kojoj se drži za ruku sa svojom prijateljicom, donoricom bubrega, 29-godišnjom glumicom Franciom Raisa.

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Mnogi moji obožavatelji primijetili su da sam se ljetos bez objašnjenja povukla iz javnosti. Čak nisam promovirala ni nove pjesme, kojima se jako ponosim... No, razlog je operativni zahvat koji sam morala obaviti kako bih poboljšala svoje zdravlje. Naravno da ću uskoro, čim se sasvim oporavim, s vama podijeliti detalje, a do tada, prvenstveno se želim zahvaliti obitelji i najboljem timu liječnika koji su bili uz mene. I na kraju, najveće hvala mojoj Franciji, koja mi je dala najljepši dar ikada. Blagoslovljena sam i sretna što te imam. Volim te", napisala Selena.

 

Feliz cumpleaños a mi hermana, My forever friend ❤️

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Selena, sretna si što imaš takvu prijateljicu i želimo ti što brži oporavak!

Photo: Instagram

Komentari 0