Stars

Selena i Jennifer Lopez u glazbenom okršaju tjedna

Čini se kako je tjedan rezerviran za okršaj diva. Najdražu sliku generacijskog jaza predstavljaju Selena Gomez i Jennifer Lopez, koje su s jednim danom razlike objavile nove pjesme

Nastala u suradnji s Gucci Maneom, pjesma “Fetish” nova je singlica s potpisom Selene Gomez. Atraktivna Selena objavila je još jedan singl kojim u prvi plan stavlja svoj senzualni glas, a kemija dolazi do vrhunca kada se uključi i raper Gucci Mane. Spot za ovu pjesmu u potpunosti je fokusiran na Selenine usne, i već je bio najavljen na kraju prošlog spota, “Bad Lair”, gdje se vidi ista scena. Ova pjesma bi mogla biti novi ljetni hit i dodatno potvrditi Selenu kao pop divu.

Iako se hype oko Selene ne stišava, zrelija garda ne odustaje. Latino zvijezda Jennifer Lopez izdala je novi singl “Ni Tu Ni Yo”, nastao kao duet s glazbenikom Gente de Zona. Svaki Jenniferin spot je visoke produkcije, pa tako i ovaj nastao pod redateljskom palicom Emila Nave. Na samom početku spota pojavljuje se i njezin bivši muž Marc Anthony, a ono čemu se ne možemo nadiviti je outfit predivne J.LO. U spotu Lopez nosi kreacije s potpisom Michaela Costella i i Toma Forda te haljinu s vrlo visokim izrezom s potpisom kuće Balmain. Što se tiče cipela, J.Lo je oduvijek vjerna brendovima Giuseppe Zanotti i Jimmy Choo, a nosi raskošne naušnice Missoni. Da ne duljimo, uživajte u pogledu na predivnu pjevačicu koja doista ne stari.

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: YouTube

Komentari 0