Stars

Sada je i službeno: Beyonce je jedna od najmoćnijih žena svijeta!

Obožavateljima kraljice glazbene scene odavno je jasno da se treba nalaziti na ovoj listi, a to su napokon shvatili i drugi...

Znate li tko je Mary Barra, Susan Wojcicki ili pak Ursula Burns? Iako njihova imena možda nisu poznata široj javnosti, upravo su ove žene jedne od najutjecajnijih na svijetu.

Kako je publikacija Fortune objavila na godišnjoj listi najmoćnijih žena svijeta za 2016. godinu našlo se čak 51 ime, a među njima i kraljica glazbene scene - Beyonce.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U društvu brojnih uspješnih dama, uglavnom izvršnih direktorica iznimno uspješnih kompanja, Beyonce je jedina predstavnica iz svijeta zabave, a kako su kreatori laskave liste objasnili za to postoji i vrlo valjan razlog. Kako ističu, ove godine ju je bilo nemoguće ignorirati! Postala je prva glazbenica čijih je 12 pjesama uvršteno u Billboardovih Top 100, ali se istaknula i na poslovnom planu.

Zato, kako bi joj odali priznanje, njezino su ime smjestili na 51. mjesto, a iako se nalazi na samom začelju, jasno je o kakvom je uspjehu riječ. Bravo, Beyonce!

Photo: Getty Images

Komentari 0