Stars

S britanskog dvora stigao je video s najboljim trenutcima 2018. godine!

Za britansku kraljevsku obitelj 2018. godina bila je uistinu uzbudljiva pa ne čudi da su je odlučili obilježiti i videom s najboljim trenutcima protekle godine.

Pod nazivom Kensington Royal na Instagramu se kriju William i Kate te Harry i Meghan, fantastična četvorka britanskog kraljevskog dvora. Na profilu daju uvid u svoju svakodnevnicu, a njihove službene (i poneku privatnu) anegdote prati 7.1 milijuna ljudi. 

Iza kraljevske obitelji uistinu je uzbudljiva godina. Kate je u godinu ušla iščekujući svoje treće dijete, princa Louisa koji se rodio u travnju. Samo nekoliko tjedana nakon toga, usljedio je daleko najveći događaj godine - vjenčanje princa Harry i bivše američke glumice Meghan Markle. Iduće veliko obiteljsko okupljanje bilo je na krštenju malenog princa, a potom je i Meghan Markle objavila da ona i Harry iščekuju svoje prvo dijete. Sve to popratila su medijska istupanja nemilosrdnih članova obitelji Meghan Markle, sedamdeseti rođendan princa Charlesa, ali i medijski napisi o ratu između Kate i Meghan. Kakva godina, zar ne?

Važnosti godine iza njih svjesni su i sami prinčevi te njihove supruge pa su na svom profilu objavili video s najboljim trenutcima protekle godine. U 2:56 minuta stale su njihove brojne anegdote, a video možeš pronaći u highlightsima na njihovom profilu pod nazivom 2018

Video su naslovili ''2018, naši omiljeni trenutci'', a on započinje nizom službenih dužnosti na kojima su se početkom godine pojavljivali uglavnom princ William i vojvotkinja Kate u posljednjem tromjesečju trudnoće. Osim toga, tu su i prva pojavljivanja kraljevske zaručnice Meghan. U veljači su pokazali Kateino i Meghanino prvo zajedničko pojavljivanje na jednoj konferenciji o promjenama koje su potrebne društvu. 

Prikazan je i trenutak u kojem je Kate s novorođenčetom, princom Louiseom, prvi put pozirala za medije te prvi javni izlazak Meghan Markle i kraljice Elizabete. Jedan od najljepših trenutaka videa svakako je i prvi bračni poljubac Harrya i Meghan te nekoliko scena vjenčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First kiss #RoyalWedding

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

''Hvala svima koji su 2018. godinu učinili tako posebnom. Vidimo se u 2019. godini!'' - piše na kraju. Nama se video, oplemenjen živahnom glazbom, stvarno svidio. A ako voliš britanske kraljeviće, slobodno se uputi na njihov Instagram i pogledaj sama. 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0