Stars

Ryan Gosling na crvenom tepihu: Sviđa li ti se ovo njegovo izdanje?

Na crvenom tepihu smo ga naviknuli gledati u klasičnim odijelima u kojima je s pravom nosio titulu jednog od najmarkantnijih holivudskih muškaraca, dok je otvorenju 75. Mostre doista iznenadio. Pozitivno?

Jedan od najzgodnijih glumaca svijeta Ryan Gosling već godinama osvaja publiku diljem svijeta. Ne znamo je li to zbog njegova neodoljiva osmijeha, divnih trbušnih pločica (sjeti se kako je lik koji je utjelovila njegova kolegica i prijateljica Emma Stone zaključio u filmu "Ta luda ljubav", da izgleda kao da je "fotošopiran") ili ipak sasvim solidne glume, činjenica je da Ryan ne griješi u svom javnom nastupu. No, za sve postoji prvi put. Look koji je odabrao na festivalu u Veneciji pri prikazivanju svog filma "First Man" u kojem glumi Neila Armstronga je prilično neuobičajen.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda ga je retro film koji govori o slavnom astronautu previše uvukao u modnu retrospektivu, pa je Ryan odabrao ovakav izgled. Odijelo koje stilske korijene vuče iz 70-ih mu je krojem dobro stajalo, no ova boja i stil kao da su rezervirani za njegove kolege koji su možda malo modno hrabriji, poput Johnnyja Deppa ili Jareda Leta. Osim ove boje kestena koja svakome može diskutabilno stajati, cipele s vizualno "istrošenim" vrhovima su nas doista nasmijale.

Srećom, nekoliko sati ranije se pojavio u ovom divnom izdanju, u šarmantnoj kombinaciji bijelog blejzera i crnih hlača pa smo mu ionako sve oprostile...

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0