Stars

Rihanna kritizirana radi viška kilograma

Pjevačicu su izvrijeđali na blogu jednog novinara zbog navodnih par prikupljenih kilograma viška. Njezina reakcija na tekst, koji je u međuvremenu izbrisan, je kao i inače totalno opušten.

Drski, pomalo seksistički novinar Chris Prags, Lifestyle Blogs Barstoll Sports portala, se odlučio obrušiti na Rihannu. Prije par dana je objavio članak pod nazivom: “Hoće li Rihanna uspjeti pretilost isfurati kao novi trend pa će sve žene tako izgledati?“.

U svom „duhovitom“ članku se novinar ismijava Rihanninom navodno nakupljenom višku kilograma i provocira s izjavama poput: „Izgleda kao da je obukla sumo odijelo..“ , „Očito je previše uživala u Room - Service- u“ ili „ Tako inspirira sve djevojke da izgledaju kao ljudi iz filma „Wall- e””.

 | Autor:

Ali ovaj novinar očito nije razmišljao o posljedicama ismijavanja nekoga na račun izgleda. Odmah nakon što je članak bio objavljen na internetu, dotičnom gospodinu su počinjale stizati kritike i ljutiti komentari od strane lojalnih obožavatelja pjevačice. Nedugo nakon, članak su uklonili sa stranice.

 

 

😢

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Sama je i pjevačica uputila odgovor na neugodan članak, onako kako je poznajemo i volimo: vrlo mirno i hladno. Iako je osnivač Bartool Sportsa nakon mnogih kritika dao ukloniti članak, ne razumije zašto se digla tolika prašina zbog jednog običnog teksta.

 | Autor: Instagram @badgalriri Instagram @badgalriri

Rihanna uvijek izgleda besprijekorno – s nekoliko kilograma više ili manje. Ali uopće se ne radi o tome. Ukusi su različiti, međutim to opet ne daje nikakvo pravo nekome da dijeli svoj kritički osvrt na temelju nečijeg izgleda, pogotovo ne da bi sakupio lajkove i zabavio publiku nesretnih muškaraca s pivskim trbuhom koji su zapravo samo isfrustrirani i tužni zato što su svjesni da nikada neće moći biti s takvom jednom uspješnom ženom poput Rihanne. Takvi muškarci rado i otvoreno kritiziraju žensko tijelo jer im to daje moć nad nama. Ali ta su vremena, već odavno prošla.

 

Photo: Instagram @badgalriri

Komentari 0