Stars

Rihanna i dalje ostavlja Chrisa Browna bez teksta

Kao i svake godine godine u ovo vrijeme Rihanna nas oduševi svojim modnim odabirima za karneval na rodnom Barbadosu. A ovog puta je to primijetio i njeizn bivši bad boy Chris Brown

Vrući mjesec na otoku Barbadosu jučer je bio na vrhuncu. Naime, na festivalu Crop Over, koji svake godine počinje već u svibnju, a vrhunac i završetak doživljava prvi ponedjeljak u kolovozu, opet je zablistala jedna od najslavnijih žena s Barbadosa. Seksi kao i uvijek, Rihanna se pojavila na događaju s tirkizno plavom perikom, šljokičastim grudnjakom i pripadajućim tangicama. Sve je to bilo optočeno draguljima, no to nije bilo dosta jer je pjevačica svemu dodala i krila za potpun dojam. Također, po prvi put je oskudnom outfitu dodala i  tajice, kako bi možda haterima dala lekciju i još malo dodatnog materijala za govorkanja o nedavno dobivenih nekoliko kila.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Prvo je fanove oduševila storyjima na Instagramu uz naslov "who ready 4 the road'?", citirajući pjesmu Bunjija Garlina, reggae pjevača iz Trinidada, a onda je dodala i fotke cijele kreacije. Seksi RiRi se izgleda kao da se zabavlja kao nikad u životu, a s time se možda složio i Chris Brown. Naime, njezin bivši dečko, s kojim je raskinula nakon fizičkih napada na nju, kao da pokušava opet poboljšati odnos sa slavnom curom. Ispod slike na njezinom Instagramu Chris je ostavio emoji koji prikazuje dva otvorena oka što može imati više značenja. Naravno, Rihannini fanovi su odmah to primijetili te Chrisu rekli da ostavi pjevačicu na miru. Jedan fan je u priču uveo i Drakea, komentirajući "kako može dopustiti da jedan Chris se uopće obraća veličini poput Rihanne".

 | Autor: Instagram Instagram

No, ova prepucavanja Rihannu ne bi trebala smetati. Ona ionako ima sada novog princa, točnije milijunaša, na bijelom konju, te ju ove sitnice niti ne moraju doticati.

 

Photo: Instagram

Komentari 0