Stars

Rakitići na 4. godišnjicu braka objavili fotku s vjenčanja - ovu Ivanovu frizuru smo (srećom) zaboravili...

  • Raquel i Ivan Rakitić danas slave 4. godišnjicu braka, a fotografijama su se prisjetili svog velikog dana
  • Par je poznat po tome da se nerijetko hvale fotografijama obiteljske idile u kojoj uživaju s kćerkicama Altheom i Adarom
  • Stanku od nogometnih obaveza par je iskoristio za uživanje na Jadranskoj obali, točnije na Šolti

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač španjolske Barcelone, Ivan Rakitić (31) i supruga Raquel Mauri danas slave 4. godišnjicu braka. Zaljubljeni par nije propustio priliku međusobno si čestitati putem društvenih mreža, a fotografije su u kratkom vremenu prikupile veliki broj lajkova i čestitki.  Osim raskošne vjenčanice, ne možemo ne primjetiti Ivanovu frizuru koja mu je tada bila zaštitni znak, no danas je ona, srećom, samo uspomena. Inače, par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20.lipnja u seviljskoj katedrali. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Par, uz koji se nikad nisu vezali skandali, ne skriva svoju zaljubljenost, ali ni to koliko su ponosni na svoje kćerkice - šestogodišnju Altheu i trogodišnju Adaru. Često smo imali prilike vidjeti i kako, uvijek moderno odjevena, mama Raquel odijeva svoje plavokose djevojčice u iste modne kombinacije poput blizanki. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kad se Ivan Rakitić se 2011. godine preselio u Španjolsku nije ni slutio koliko će mu ona promijeniti život. Nedugo nakon preseljenja u Sevillu, upoznao je samozatajnu konobaricu Raquel koja je radila u blizini hotela u kojem je Ivan odsjedao. Bila je to ljubav na prvi pogled s njegove strane te je svakodnevno dolazio u kafić gdje je radila, sve dok lijepa Raquel nije pristala izaći s njim. Očito da se upornost isplatila jer se ubrzo rodila i međusobna velika ljubav. Nakon civilnog vjenčanja, par je dobio prvu kćerkicu Altheu, a zatim dvije godine kasnije slijedilo je i crkveno vjenčanje te je na svijet došla i druga kćerkica Adara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Nakon brojnih nogometnih obaveza, Ivan uživa u odmoru sa svojim najdražim curama. Na društvenim mrežama mogli smo vidjeti fotografije zaljubljenog para kako uživa uz more, a ubrzo se saznalo da su odabrali Jadransku obalu kao svoju ljetnu destinaciju. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Par se odlučio za odmor u luksuznoj vili na otoku Šolti, a mještani su primijetili i gumenjak na kojem se vijore i hrvatska, ali i španjolska zastava. Ne sumnjamo kako ćemo i na društvenim mrežama uskoro moći vidjeti još fotki odmora ove predivne obitelji. 

 | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Ivo Cagalj/PIXSELL

 | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Ivo Cagalj/PIXSELL

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0