Stars

Rachel McAdams kao modni dodatak nosi - izdajalicu!

Planetarno popularna kanadska glumica Rachel McAdams slikala se u dizajnerskim komada i s jakom šminkom. Stvar nipošto ne bi bila neobična da kao centralni modni detalj na grudima ne nosi izdajalice

Rachel McAdams prava je miljenica filmske industrije i zvijezda velikih uspješnica poput filma Bilježnica iz 2004. godine. Slavna Kanađanka izgradila je stvarno zavidnu karijeru, a više puta nagrađivana je nagradama poput BAFTA-e, MTV filmskih nagrada te People's Choice nagrada. Ono što je na našim prostorima manje poznato je to da je 40-godišnja glumica ove godine postala majka po prvi put. S dečkom Jamiejem Lindenom dobila je sina, a sretne vijesti dugo je skrivala od znatiželjnih očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams (@rachelmcadams1) on

''Ruku na srce, to je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila.'' - rekla je glumica nedavno za The Sunday Times, jasno se referirajući na majčinstvo. Osvrnula se i na to da su joj mnogi zamjerali da je prestara za prvorotkinju. ''Dugo sam čekala na majčinstvo. Sada se samo dogodilo. Nisam to željela učiniti prije nego što dođe pravo vrijeme.'' - zaključila je Rachel koja se vrlo brzo vratila na posao, ali ipak stiže uživati u svakoj sekundi sa svojim dječakom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams (@rachelmcadams1) on

Da svoju majčinsku ulogu s ponosom nosi u svakoj situaciju dokazuje i Rachelina fotografija koja je doslovno preplavila društvene mreže. Fotografkinja Claire Rothstein objavila je na svom Instagramu sliku Rachel koja pozira u Versace odjeći i nosi Bulgari dijamante, ali na grudi su joj prikačene dvije - izdajalice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rothstein Photographer (@clairerothstein) on

Dakako, slavna fotografkinja ispod slike vrlo je jasno objasnila o čemu je tu točno riječ te koju poruku želi poslati. ''Milijun je reazloga zašto sam htjela objaviti ovu sliku. Očito, Rachel McAdams izleda sjajno i raditi s njom bilo je kao u snu. Ipak, ovo je bilo sllikano samo 6 mjeseci nakon što je rodia sina pa, s obzirom na to da je dojila, izdajala između snimanja. Ne sjećamo se čija je ideja bila da napravimo ovu sliku, ali ja sam sigurna da je bila njena. I to me tjera da još više volim. Dojenje je najnormalnija stvar na svijetu i ne vidim razlog zbog kojeg bi bilo skriveno ili zašto bi ga se ljudi boljali. Uopće ne mislim da trebam davati objašnjenja, samo sam to htjela staviti, možda promijeni nečije mišljenje o priropdnom, normalnom i divnom činu. Osim toga, Rachel nosi Versace odjeću, Bulgari dijamante i prava je kraljica. Veliki pljesak za sve cure!'' - poručila je fotografkinja te potom dodala kako ona nije izgledala ni upola toliko sjajno koliko Rachel dok je dojila te da je to posve u redu. 

Možda vas zanima Dojila je kćerkicu dok je nosila modnu reviju Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girls. Girls. Girls. Magazine (@girls.girls.girls.magazine) on

Rachelina slika preplavila je društvene mreže, a žene su većinom oduševljene njenim potezom. ''Kako moćno!'' - piše u komentarima obožavateljica. A i mi ti moramo priznati da nas se jako sviđa poruka koju su poslale zvijezda Bilježnice i njena omiljena fotografkinja. Što ti misliš?

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0