Stars 03. kolovoza 2020.

'Psihologinja' se obrušila na fotografiju Ljupke Gojić Mikić s odmora, a manekenka joj nije ostala dužna

Instagram.
  • Ljupka Gojić Mikić sa svojim suprugom i troje djece nalazi se na ljetovanju u Malom Lošinju
  • Za uspomenu su napravili obiteljsku fotografiju koja je oduševila mnoge, ali potaknula i jedan negativan komentar
  • Naime, jedna pratiteljica koja se predstavila kao psihologica prigovorila je manekenki što je najmlađu kćer stavila u kolica i dala joj dudu, a Ljupka joj nije ostala dužna

Domaća dizajnerica i manekenka koja je odrasla u zagrebačkom naselju Knežija Ljupka Gojić Mikić i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić, već 20 godina protagonisti su prekrasne ljubavne priče. U bračnu luku uplovili su 2006. godine i ponosni su roditelji djevojčica Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane. Zabavne, vesele i  više nego ljupke, djevojčice su prave zvijezde Instagrama. No, u posljednjoj obiteljskoj fotografiji koju je manekenka objavila s ljetovanja u Malom Lošinju, jednoj je Ljupkinoj Instagram pratiteljici kod najmlađe kćeri Mari Dane, koja će 30. rujna napuniti četiri godine, zasmetala jedna stvar. 

Možda vas zanima... Ljupka i Mihael proslavili 20 godina veze, a bivša manekenka podijelila je dosad neviđene fotke Rubrika Stars Stars

Naime, jedna pratiteljica, koja za sebe kaže da je psihologica i odgajateljica, potaknuta fotografijom gdje cijela obitelj Mikić pozira na rivi, prozvala je manekenku jer je malenu Mari Danu stavila u dječja kolica, a dala joj je i dudu. ''I duda i kolica, ajmeeee''', napisala je pratiteljica, nakon čega je još jedna pratiteljica stala u Ljupkinu obranu i upitala dotičnu gospođu je li sretna što je napisala taj komentar. 

''Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam'', dodala je odgajateljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer2020 🤍

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

No, na osuđujući komentar na koji su se obrušile brojne Ljupkine pratiteljice, nije ostala dužna i sama manekenka i modna dizajnerica. 

''Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije “psiholog i odgajatelj” s tri pratitelja !'', napisala je Ljupka. 

Možda vas zanima... Ljupka Gojić Mikić odmara u Istri i nosi savršenu haljinu za ljeto Rubrika Moda Moda

No, pomalo otrovan komentar  uz fotografiju predivne obitelji ostao je u sjeni mnogih oduševljenih osvrta.

''Prekrasni ste Mikići'', ''Meni ste svi kao obitelj top'', ''Baš zbog ovakvih fotki volim Ljupku Gojić Mikić. Opušteno, bez filtera, jedna obična obiteljska fotka za uspomenu s ljetovanja, baš kako treba biti. U poplavi ''savršenih'' Instagram prikaza, ovakve životne volim više od ičega! Prekrasni ste  svi, iznutra i izvana!'', ''Predivna fotka'', mnogi su oduševljeni fotografijom s ljetovanja obitelji Mikić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Obitelj Mikić uživa u ljetnim radostima, a pokazuju nam to i opuštajućim objavama na društvenim mrežama. Vjerujemo kako ih neće ni omesti tek rijedak neugodan komentar. 

Komentari 0