Stars

Provjerite kako Ivanu Zaku stoji vjenčano odijelo

Ivan Zak je jučer sudjelovao na Sajmu vjenčanja kao maneken za Martina Arbanasa

Za koncert sam pripremio sasvim drugačiju garderobu. Sjajno se osjećam u svečanom odijelu, no za pozornicu zagrebačke Arene pripremio sam nešto ležerniju kombinaciju, rekao je Ivan Zak (37). Pjevač je prošetao modnom pistom i time podržao humanitarni projekt Palčić gore koji ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Jaskanski kantautor prvi se puta okušao kao maneken.

 | Autor: arhiva arhiva - Nema velike razlike između pozornice i modne piste. Dopalo mi se odijelo Martina Arbanasa koje sam nosio pa sam vrlo opušteno pozirao pred fotoreporterima kojima sam morao i pozirati - našalio se Ivan. Tvrdi da ne pati za modnim trendovima, no odabirom odjeće nastoji uvijek ostaviti što bolji dojam.

- Ne slažem se s onom uzrečicom da odijelo čini čovjeka, no načinom odjevanja pokazuješ važnost prilici za koju si se više ili manje uredio - rekao je Zak. Na modnoj pisti premijerno je otpjevao svoju novu pjesmu “Da si tu” pa odjurio na dodjelu Hrvatskog karting i auto saveza. Ivanu je uručena posebna nagrada za promociju hrvatskog automoto sporta, a veseli ga što zbog velikog interesa za njegov koncert od danas kreću u prodaju karte za gornju tribinu u Areni Zagreb.

Photo: arhiva

Komentari 0