Stars

Procurile fotografije: Strogo čuvana tajna Marilyn Monroe!

Iako je od njene smrti prošlo više od pola stoljeća svojim tajanstvenim životom i dalje budi zanimanje ljudi

Najpoznatija filmska ikona svih vremena i seks simbol, Marilyn Monroe, u grob je odnijela svoju najčuvaniju ikad, a 55 godina nakon njene smrti izašla je na vidjelo.

Naime, zahvaljujući aukciji u spomen Marilyn Monroe, u javnost su procurile fotografije koje dokazuju kako je ova ljepotica u dobi od 34 godine bila trudna. U to vrijeme glumica je bila u braku s piscem Arthurom Millerom, zbog kojeg je čak promijenila i vjeru, ali po svemu sudeći dijete nije bilo njegovo. Kako piše Daily Mail, Monroe je ostala u drugom stanju nakon afere s glumcem Yvesom Montanom!

Fotografije je snimila njezina bliska prijateljica Frieda Hull u New Yorku, u srpnju 1960. godine, a sada ih je odlučila prodati na aukciji te ih je kupio Tony Michaels.

"Rekla mi je da je Marilyn na fotografijama bila trudna i ja joj vjerujem. Ne vjerujem da bi mi to rekla da doista nije tako", izjavio je te dodao kako je izgubila to dijete, ali nikada nije razjašnjeno pod kojim okolnostima.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Naime, Frieda je tajnu čuvala sve do svoje smrti i bila je jako ponosna na to, ali ju je odlučila ispričati kupcu fotografija koji je sada sve podijelio s javnošću.

Inače, najveća želja Marilyn Monroe bila je upravo da postane majka, ali to joj se nikada nije ispunilo.

Fotografije možete vidjeti ovdje.

Photo: Getty Images

Komentari 0