Stars

Pripremite kokice: Razgolićeni Beckham objasnio značenje svojih tetovaža

Kao istinski zaljubljenik u ukrašavanje kože tintom, na svome je tijelu ispisao obiteljsku životnu priču uz pomoć čak 40 tetovaža

Nije prvi put da se David Beckham hvali svojim isklesanim tijelom, ali veselje koje tim potezom izazove kod žena diljem svijeta uvijek je jednako.

Osim što je ovaj (pre)zgodni 41-godišnjak zaljubljen u nogomet, gotovo jednaku ljubav gaji i prema ukrašavanju svoga tijela pa ne čudi podatak da ima čak 40 tetovaža, a mnoge od njih posvećene su njegovoj obitelji.

Iako su rijetki oni koje zanimastvari razlog nogometaševog skidanja odjeće, bitno je napomenuti kako je to napravio povodom snimanja reklame za novu kremu brenda Biotherm Homme, a tom je prilikom odlučio i objasniti značenje svojih tetovaža.

Velik dio svoga života zauvijek je zabilježio upravo pisanjem tintom po koži pa se tako pohvalio citatima koje je ispisao, a koja su mu posvetila djeca, godinom vjenčanja, nadimkom svog najstarijeg sina, crtežom kćerke Harper i mnogim drugima. Koje još tetovaže na svom tijelu skriva seksi tata otkrijte u videu:

Photo: Getty Images

Komentari 0