Stars

Prije 5 godina Andrea je izgledala potpuno drugačije!

Ella? Ciara? Čini se kako voditeljica i komičarka ima jako puno dvojina taktički raspoređenih po cijelome svijetu...

Ako ste ikada pomislili kako se voditeljica i komičarka Andrea Andrassy uopće ne mijenja tijekom godina, gadno ste se prevarili. I stvarno, priznajemo, čak se i nama tako činilo. Njena duga plava (eventualno svjetlo smeđa) kosa postala je njen zaštitni znak i gotovo da ne postoji netko tko je ne bi prepoznao na ulici.

Tijekom godina postala je rado viđen gost na javnim manifestacijama, a nije zanemariva stavka ni njena aktivnost na društvenim mrežama na kojima broji oko 250 tisuća pratitelja.

Upravo sa svima njima odlučila je sada podijeliti i fotografiju koja otkriva kako je Andrea izgledala prije svega pet godina. Ne zvuči kao dugačko razdoblje u kojem se ljudi poprilično promijene? Na vašem mjestu ne bi se bap kladili u to...

 

Throwback na 2012. 🖤

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Iako je na prvi pogled riječ samo o drugačijoj boji kose, čini se da Andrea stvarno zna kako se ekspresno promijeniti do te mjere da bi vas i najbolja prijateljica teško prepoznala.

Mnogi su istaknuli kako izgleda kao potpuno druga osoba, a pojedini su i pronašli sličnost s drugim poznatim damama.

"Bacaš mi na ovoj slici malo na Ellu", napisala je jedna pratiteljica te istaknula kako ne misli na Ellu Dvornik nego na pjevačicu velikog hita "Iza ponoći".

Drugi su njene dvojnice potražili "preko bare".

"Bome mi je prva asocijacija na sliku bila Ciara i spot Like a boy", stoji u jednom od komentara.

Na koga vama nalikuje?

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0