Stars

Preslatkom fotkom iz rodilišta Franka Batelić objavila je da je rodila djevojčicu. Otkrila je i ime

  • Eto kako tuđe trudnoće brzo prođu, čini se svima koji nisu proteklih devet mjeseci proživljavali sve pojave i nuspojave trudničkog života
  • Tako da smo i pomislili "već?" na vijest da je rodila Franka Batelić - pa još je neki dan putovala, slikala se s trbuhom na Trgu bana Jelačića prije dva dana...
  • Ukratko, ona i njezn suprug Vedran Ćorluka danas su po drugi put postali roditelji, a fotka iz rodilišta nas je raznježila. Čestitamo!

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.", napisala je kratko Franka Batelić uz posljednju objavu na svom Instagram profilu i tako urbi et orbi objavila da je rodila. Očito djevojčicu pa je je tako uskoro trogodišnji Viktor dobio sestru.

Franku smo tijekom cijele trudnoće gledali što u privatnim objavama, što u poslovnim izdanjima jer nije nikako bila trudnica koja samo sjedi u kući, a nedavno je objavila i profi slike sa svojim velikom i golim trudničkim trbuhom. Zgodna trudnica ipak nije tijekom tih mjeseci otkrivala kojeg je spola drugo dijete u obitelji Ćorluka iako je  jednom prilikom za Story izjavila da se obitelj nada ženskom "pojačanju".

Izbjegla je tada tipične floskule kako se braco jako veseli prinovi i priznala da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru i da će se tek kad beba stigne kući vidjeti kako će sve funkcionirati. Najdamo se dobro, a mami Franki i tati Vedranu čestitamo i želimo sve najbolje maloj Greti.

Photo: Instagram@frankaofficial_

Komentari 0