Stars

Prepoznajete li ove dame? Danas cijeli svijet zna za njih!

Majka i kći dijele ljubav prema visokoj modi, kozmetičkim tretmanima, zdravom životu...

Znate li tko su dvije uvijek dotjerane dame sa širokim osmijehom na licu i besprijekornim stilom odijevanja, a nose tradicionalna imena naše zemlje i za njih zna cijeli svijet?

Da, vjerujemo da se imena koja vam se upravo motaju po glavi točan odgovor.

Riječ je o Ivani, bivšoj supruzi novog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, te njihovoj kćeri Ivanki, koje svojom ljepotom i stilom već desetljećima pune retke brojnih svjetskih časopisa. 

Naime, Ivanka je na Instagramu, zahvaljujući samo jednoj fotografiji, svoje pratitelje ekspresno "vratila" godinama unazad. Fotografija na kojoj mama i kći poziraju zagrljene i dotjerane od glave do pete u svega nekoliko sati prikupila je gotovo 70 tisuća lajkova, a Ivanka nije propustila priliku pohvaliti se kako ima prezgodnu majku.

 

Found while packing: How amazing is this picture of me and my mom?! She looks stunning!

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Inače, Ivana je danas uspješna poslovna žena koja u svom vlasništvu ima nekoliko modni, kozmetičkih i drugih tvrtki, a autorica je i čak četiri knjige. Žena koja ima vremena za apsolutno sve stigne i uživati sa svojih osmero unučadi. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ipak, jako je smeta ako je zovu bakom jer se tako ne osjeća. Naime, svom izgledu posvećuje osobitu pažnju te svakodnevno vježba, redovito odlazi na kozmetičke tretmane i zdravo se hrani, a ljubav prema njegovanom izgledu naslijedila je i Ivanka. 

 

bright lights, big city #datenight

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Svoju ljubav je pretočila u posao pa je danas poznata modna dizajnerica koja ima vlastitu liniju odjeće, nakita i parfema.

Iako mnogi misle kako je Ivanka zbog bogatstva u kojem je odrasla razmažena žena koja je naučila sve dobiti, ona ne propušta priliku kako bi naglasila da su je roditelji od najmlađe dobi pripremali za okrutni poslovni svijet. 

Baš kao i njena majka, jedno vrijeme se bavila manekenstvom a danas se posvetila obitelji.

 

New Year's Eve + Last Night of Chanukah

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Photo: Instagram @ivankatrump

Komentari 0