Stars

Prepoznajete li je? I sa samo 17 dana imala je gustu kosu!

Lijepa glumica odbrojava dane do prvog susreta sa svojim kćerkicama, a prisjetila se i kako je ona izgledala kao beba

Lijepa glumica u posljednje vrijeme osim svojim talentom puni novinske stupce i svojim iskustvom prve trudnoće. No, umjesto na jednu prinovu, ona se mora pripremiti za čak dvije pa je o svemu tome počela pisati i na svom blogu. 

Jedna od posljednjih "trudničkih tema" koja je muči je pitanje (ne)previjanja značenje naziva "tetra pelena".

"Jel to ono što ja zovem dječja gaza? Jesu to velike dječje gaze ili male dječje gaze ili su sve gaze tetra pelene? I što zapravo znači široko povijanje? I jesu li te tetra pelene isto ono što neke mame stavljaju na kolica da djeci ne idu sunce ili da im ljudi u parku ne guraju svoju glavu blizu dječje?", napisala je glumica u svojoj posljednjih objavi i s čitateljima podijelila sva pitanja koja joj se ovih dana vrte po glavi.

Na sve to promišljanje potaknula ju je upravo njena fotografija iz najranijih dana na kojoj ponosno nosi upravo takvu pelenu. Točnije, fotografija koja je nastala kada je glumica imala tek 17 dana. Prepoznajete li je?

 

mojih prvih 17 dana novi post na mirnamedakovic.wordpress.com to sam mala ja #babySteps 👶🏻👶🏻

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Tamne oči i tamna kosa mnogima su bili dovoljni da pogode kako je riječ upravo o lijepoj Mirni Medaković Stepinac, ali pojedinci su se razveselili i pomislili kako su već stigle njene prinove. 

Photo: Instagram @mirna_medstep

Komentari 0