Stars

Prepoznaješ li našu glumicu iz tinejdžerskih dana?

Domaće zvijezde često vole objaviti sliku iz prošlosti te otkriti zašto je upravo taj trenutak za njih bio bitan. Neki su se uistinu promijenili do neprepoznatljivosti, a druge, pak, godine nisu dotaknule

Na Instagramima domaćih i stranih zvijezda povremeno se pojave slike iz prošlosti. Uz misli o tome kako vrijeme uistinu leti, vole se prisjetiti svojih mladosti, početaka te ideje da ne postoje snovi koji se ne mogu dostići. Upravo jednu takvu sliku objavila je ovih dana i glumica Ana Gruica. 

Slika prikazuje trinaestogodišnju Anu Gruicu, 1996. godine, u kultnom splitskom klubu Paganini.  Trenutak je uhvaćen prije jedne modne revije na koju ju je pratio otac i današnji zet, Tonči Maroš. Gruica je, zaključujemo, već sa 13 bila nevjerojatno lijepa, a klasični look iz devedestih stoji joj kao salivan. S obzirom da se ovaj stil traperica vraća u modu, nadamo se da je ona sačuvala svoje. 

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Uopće ne sumnjamo da bi u njih stala jer ona je uistinu kao vino - što starija to bolje izgleda! S obzirom na to da je, osim što aktivno glumi, i fitness trenerica, njena figura besprijekorna, rekli bismo da je, uz ovakve trbušnjake i isklesano tijelo, prava boginja. 

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

I lice joj se nije mnogo promijenilo. Njene oblikovane jagodice, savršen nos i pune usne prate je i danas, ali moramo priznati da joj obrve danas ipak izgledaju bolje. Trendu tankih obrva želimo da ostane i gdje mu je mjesto - u devedesetima! Na Aninom licu, pak, danas sija čista sreća. Ana je nedavno uplovila u bračne vode s psihijatrom Boranom Uglešićem, a uz nju je i trogodišnji sin Ivan Marat kojeg je dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem.

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

I poslovni uspjesi se samo nižu. Iza nje su brojne uspješne predstave i gostovanja pa joj samo možemo poželjeti da nastavi uživati u životu i živjeti ga punim plućima. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0