Stars

Poznati o Valentinovu: Tko ga ne doživljava, a tko slavi?

Pitali smo naše poznate dame što misle o Valentinovu te slave li ga uopće, a evo što su nam otkrile

Htjeli vi to priznati ili ne, Valentinovo je postalo važan dio naše kulture. I dok ga neki i dalje smatraju zapadnjačkim praznikom, i osuđuju njegovu komercijalnu stranu, istraživanja pokazuju kako Hrvati iz godine u godinu troše sve više novca na poklone za Valentinovo, što znači i da ga slave. Teško mu je i pobjeći, jer je cijela veljača u znaku je ljubavi, srca su posvuda i sve odiše romantikom... Nje ni čudo da se baš u ovo doba godine i zaručuje najviše parova. A što o svemu tome misle i slave li Dan zaljubljenih, otkrile su nam naše poznate dame. 

"Nama je Valentinovo svaki dan," kaže Olja Vori. "Ne čekamo određene datume da bi slavili ljubav nego iskoristimo svaki slobodan trenutak da tu ljubav pružimo i pokažemo,  otputujemo,provedemo vrijeme zajedno..."

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Sličnog je mišljenja i Vanda Winter, koja ističe kako inače ne voli formalnosti. "Ljubav slavim svaki dan, kad god ja to odredim, a ne samo 14. veljače," kaže pjevačica i glumica. "Ne sviđa mi se komercijalna strana Valentinova, ali mi je simpatično i ne smeta mi kad ga netko drugi slavi."

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

"O Valentinovu nemam neko posebno mišljene, više mi je značilo kad sam bila mlađa," kaže Mirna Maras Batinić, koja se isto slaže kako ljubav treba slaviti svaki dan, pa nema neke posebne planove za Dan zaljubljenih.  

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

"Uf... Valentinovo," prva je reakcija Kristine Šalinović koja kaže kako ga baš i ne slavi. "Ljubav svom partneru pokazujem kroz cijelu godinu, a ne samo na Valentinovo," također ističe manekenka. 

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Tatjana Jurić priznala nam je kako je poputno zaboravila da je Valentinovo jer ga, kako kaže, uopće ne doživljava, pa umjesto romantične večeri ima neke druge planove. "Ovo Valentinovo provest ću u druženju sa svojim curama," otkrila nam je voditeljica. 

 | Autor: Boris Ščitar/PIXSELL Boris Ščitar/PIXSELL

"Volim Valentinovo, drago mi je da ljubav ima svoj praznik," kaže Ana Radišić i dodaje kako bismo ljubav ipak trebali njegovati i slaviti svaki dan. Dan zaljubljenih voditeljica će provesti s bliskim ljudima na koncertu Damira Kedže.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Photo: Boris Ščitar/PIXSELL

Komentari 0