Stars

Poznate Hrvatice vole dizajnerske cipele - koja nosi najskuplje?

Severina nosi Sophiju Webster, Franka obožava sandale Stuarta Weitzmana, a Maja Šuput nigdje ne ide bez svojih Louboutin Pigallica... Ove cure vole dobre cipele!

"Daj ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet", rekla je mudro Marilyn Monroe i ukratko objasnila beskompromisnu žensku ljubav prema cipelama. Jednako tako, primjećujemo da ni naše slavne cure nisu imune na dobre cipele. Štoviše, često ih se može vidjeti u divnim dizajnerskim cipelama zbog kojih se u nam budi malo zeleno čudovište zvano ljubomora. Posljednja u nizu njih je Severina koja je objavila fotku u predivnim metalik sandalama Sophije Webster, čija se cijena kreće oko 4.500 kuna.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Međutim nije Severina jedina domaća zvijezda koju često viđamo u predivnim, dizajnerskim cipelama. Njezina splitska kolegica Jelena Rozga poznata je obožavateljica skupocjenih štikla, a jedan od omiljenih joj je Manolo Blahnik Hangisi model. Cijena? 7.000 kuna.

Maja Šuput je vjerojatno jedina žena na svijetu koja cijelu noć pleše i skače u Louboutinovim Pigalle cipelama, koje su usput budi rečeno proglašene kao najneudobnije cipele na svijetu, ali jedan od posljednjih dizajenrskih modela u kojima smo se vidjele su i genijalen DSquared2 sandale na vezanje. Cijena ovog modela kreće se između 6.000 i 7.000 kuna. 

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Blogerica Sonja Kovač može se pohvaliti bogatom kolekcijom dizajnerskih cipela, a Jimmy Choo sandale jedne su joj od dražih...

...baš kao i voditeljici Korani Gvozdić koja najviše voli Jimmy Choo Lang model u boji kože. Ove su sandale  uvrštene u klasike Jimmy Choo-a, a s cijenom od 5.000 kuna rezervirane su za prave obožavateljcie dizajnerskih cipela. 

Našu predivnu pjevačicu Franku Batelić više puta smo viđali u Nudist sandalama Stuarta Weitzmana, a upravo je njih nosila i uz onu savršenu eNVy room toaletu na Eurosongu! S obzirom da ih posjeduje u crnoj i nude boji, logično je za zaključiti da su Franski ovo jedne od omiljenih cipela. Cijena ovih sandala je 3.000 kuna, što ih ujedno čini i najjeftinijim dizajnerskim cipelama s našeg popisa. 

 

Photo: miss7

Komentari 0