Stars

Poznate Hrvatice su nam otkrile imaju li tetovaže (i bi li si ikad tetovirale nečije lice)

Nedavno je na internetu "eksplodirala" vijest o djevojci koja si je istetovirala lice pjevačice Maje Šuput, a nas je zanimalo što o tome misli Maja, ali i njezine poznate kolegice...

Daniela Perić, 22-godišnja obožavateljica Maje Šuput (u pravom smislu te riječi!), nedavno je šokirala hrvatsku javnost svojom tetovažom i to četvrtom u nizu. Naime, sve su vezane uz poznatu hrvatsku pjevačicu, na posljednja je izazvala najviše reakcija, a to je lice Maje Šuput na njezinoj ruci. Upitale smo Maju što misli o svemu, a ona nam je kao i uvijek, odgovorila bez dlake na jeziku. A saznale smo i što druge poznate Hrvatice misle o tome

Maja Šuput, pjevačica
 

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Nemam tetovažu i nikada si ne bih istetovirala ničije ime. A što se tiče ove djevojke, mislim da je svatko gospodar svog tijela i svatko odlučuje što će s njim. Kako poštujem svoju želju da to nikada ne bih učinila, tako poštujem i želju nekoga drugog da učini što želi. Ona ne radi nikome ništa krivo, nego iskazuje kao nekakvu ljubav i poštovanje i s te strane nemam ništa protiv. Ne mislim baš da je to nužno potrebno s toliko tetovaža, ali opet kažem, ako se njoj to sviđa, njena osobna stvar. Prva tetovaža mi je izazvala čuđenje i molila sam je da to ne radi, na drugoj sam joj rekla da je potpuno luda, a poslije sam prestala brojati. Znala sam za svaku njezinu tetovažu. Zvala me i pitala bi li mi smetalo da nosi moju glavu na sebi, a ja sam joj rekla - Samo daj! Malo ti to bude nevjerojatno da to netko stvarno želi, ali s druge strane, eto mogu jednoga dana unucima pričati da postoji neka žena koja nosi mene na ruci svaki dan, a sumnjam da će se dvije pojaviti na svijetu. Ne bi sad baš bilo fora da ljudi to imaju, ne bi mi to stvaralo zabavu, ali kod Danijele sam se očigledno već navikla. Znam da je ona ozbiljan fan otkad zna za sebe, prošlo je puno godina od njezine ljubavi prema meni koja, očito, ne jenjava pa nisam iznenađena ni u šoku. Voljela bih da to više ne radi jer mislim da je ovo sasvim dovoljno."

Antonija Stupar Jurkin, PR stručnjakinja
 

"Ne, nemam ni jednu tetovažu. Mislim da si ne bih istetovirala ni ime ni sliku voljene osobe. Nisam hrabra staviti točkicu na sebe, a kamoli nečiji lik ili djelo. Ove godine sam i razmišljala o tetovaži, stavila sam onu koja se može skinuti, ono čisto da vidim. Čak razmišljam da bih možda mogla, ali još je to daleko od realizacije. Ali mislim da nečije ime ne bih, ne znam. Jednostavno nisam taj tip. A što se tiče djevojke što si je istetovirala Maju - pa, mislim, hrabro, super! Svatko tko voli, nek' izvoli! Naravno, ako to curi puno znači. Svatko od nas je drugačiji i svatko drugačije gleda na to."

Marijana Batinić, televizijska voditeljica
 

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

"Imam grešku iz mladosti, a ne tetovažu. Poslije toga se više nisam usudila. Zažalila sam zbog nje, ali sreća što je ne vidim jer mi je na leđima. Riječ je o anđelu, super mi je simbolika, ali nije baš lijep anđeo. Htjela sam preslikati jednu sliku anđela koja mi se jako svidjela, a tattoo majstor me i upozorio da to baš neće izgledati perfektno, ali ja sam bila uporna. Nije dobro ispao, bio je čudan pa sam ga stavila oblak da ne bude ni na nebu ni na zemlji i napravila sam još goru tetovažu. Na svu sreću, tetovaža je dovoljno mala da stane ispod kose na leđima tako da me to tješi. Uvijek imam spuštenu kosu. Napravila bih si novu tetovažu ako bih bila sigurna da će biti lijepa i sigurno ne bi bila veća od centimetra, dva. Ne znam, možda bih si i istetovirala ime svog partnera, ali ne bih baš da je upečatljivo i upadljivo. S obzirom na to da mi se radi o suprugu, možda i bih jer ipak vjerujem u ljubav za cijeli život, ali da mi je dečko ne bih."

A na pitanje što misli o djevojci koja si je istetovirala lice Maje Šuput, Marijana je kratko odgovorila: "Maja je zgodna žena!"

Andrea Andrassy, kolumnistica, komičarka i radijska voditeljica
 

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

"Imam tetovažu, ali volim je držati za sebe. Nisam ni zažalila zbog tetovaže. Nekako mislim da ako si nešto istetovirao u određenom periodu svog života, onda si to očigledno jako htio i mislim da je to podsjetnik na taj period i na osobu kakva si bila tada, ali opet, s druge strane, nisam si istetovirala imena dečkiju ili neke takve stvari tako da sam u startu odmah već razmišljala kako da ne zažalim zbog tetovaže. Osobno si ne bih istetovirala nečije ime ili lik, ali isto tako mislim da je to lijepo - ako netko to voli. Baš sam jučer razmišljala o toj curi koja si je istetovirala Maju Šuput i onako, njoj je super, ona je sretna!"

Mirna Maras, televizijska voditeljica 
 

 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

"Uh, nisam baš prava osoba za tetovaže. Nemam ih i ne bih ništa tetovirala. Volim reći - Nikad ne reci nikad, ali za to sam poprilično sigurna. Ako nisam u mladim danima, ne vjerujem da ću se i sada odlučiti na tako nešto. Vidjela sam da si je ona djevojka istetovirala Maju. Osobno se ne bih na tako nešto odlučila, ali ako nju to veseli i ako je odlučila da je to za nju dobro, onda neka to i napravi. Svatko odlučuje za sebe. Nisam jedna od onih koje bi osuđivale takve stvari i negativno to komentirala. Ako nju to veseli, super!"

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0