Stars

Poznate američke pjevačice u kreacijama hrvatskog dizajnera!

Osim svojim nastupom, djevojke su oduševile i futurističkim kreacijama od kojih zastaje dah

Sinoć je održana dodjela nagrada Brit Awards, a za spektakularno otvorenje bile su zadužene Perrie Edwards,Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall. Djevojke su već šest godina okupljene u zajedničkom bendu Little Mix, a njihov talent je otkriven 2011. godine tijekom britanskog "X Factora" gdje su uvjerljivo odnijele pobjedu.

No, tijekom njihove sinoćnje izvedbe pjesme "Shout Out To My Ex" bilo je nemoguće ne primijetiti genijalne, neobične i potpuno odvažne kostime s hrvatskim potpisom! Naime, domaći dizajner Juraj Zigman pobrinuo se da ova četvorka na pozornici zablista u futurističkim srebrnim korzetima, a nije trebalo dugo čekati da društvene mreže "eksplodiraju". 

 

Congratulations girls! 😍😍😘😘❤❤ #littlemix #zigman #corset #britawards #brits

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official)

"Pohvale za kostime dolaze sa svih strana svijeta, volimo raspravljati o svakoj sitnici", stoji u jednom od brojnih komentara u kojima se nitko nije trudio sakriti oduševljenje.

 

#zigman #littlemix #britawards #corset @leighannepinnock

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official)

Inače, Zigmanove atraktivne kreacije obožava Nina Badrić, ali i mnoge druge domaće dame, a o njegovom talentu očito se proširio glas i puno dalje od naše regije. 

Photo: Getty Images

Komentari 0