Stars

Poznata Hrvatica otkrila kako je izgledala prije 33 godine

Ma nema šanse da pogodite tko je slatkica na slike! A upravo je ovom fotografijom na Instagramu proslavila svoj 33. rođendan...

Znaš li koja je najbolja stvar kod Instagrama? Činjenica da nam poznata imena omogućuju da zavirimo u njihove živote, pa čak i u dane najranijeg djetinjstva, a ima li išta zabavnije nego igrati se moderne verzije "Pogodi tko sam"? Naravno, najčešće nemamo pojma odgovor, ali u tome i je čar... Ovoga se puta, čak 33 godine unazad, vratila manekenka i dizajnerica nakita Anita Dujić koja se prisjetila svojeg prvog rođendana. 

 

Reunited, just for a day 💙 #familyfirst #bdaygirl #dayoff #loveisallyouneed

Objavu dijeli Anita Dujić (@anita.dujic)

"Za sada, ovo je bilo jedno divno putovanje, voljela sam svaki njegov korak. Hvala ti svemire!", napisala je Anita u opisu fotografije i sve raznježila. Otkrila je i da danas slavi 33. rođendan, a zatim su krenule čestitke njezinih prijatelja i pratitelja.

Danas, 33 godine kasnije, Anita iza sebe ima uspješnu manekensku karijeru i uspješnu kolekciju nakita s vlastitim potpisom, Juno Jewelry. Pridružujemo se čestitkama i želimo Aniti sretan rođendan!

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0