Stars

Povratak u djetinjstvo: Tko je ovaj "mali dečko"?

Šiškice i kratka plava kosa bili su zaštitni znak gotovo svakog djeteta koje je odrastalo 90-ih godina

"Tko je ovaj mali dečko koji jedva može zatvorit usta jer ima prevelike zube", stoji u opisu fotografije koju je na svom Instagramu objavila poznata hrvatska kolumnistica, voditeljica te stand up komičarka. 

 

Tko je ovaj mali dečko koji jedva može zatvorit usta jer ima prevelike zube? Jaaaa! Happy Halloween 😷

Fotografiju objavljuje Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Iako je njezina kosa danas puno duža i dalje je vjerna svjetlijim nijansama, a jedine dvije stvari koje su se promijenile u posljednjih dvadesetak godina su - smisao za modu (srećom!) i činjenica da je danas uglavnom viđamo s osmijehom od uha do uha (opet srećom!). Naravno, sada već sasvim sigurno možete pogoditi kako nije riječ o nikakvom dječačiću već o Andrei Andrassy.

 

👠

Fotografiju objavljuje Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Nije trebalo proći puno vremena da se mnogi "prepoznaju" u njezinoj fotografiji iz djetinjstva i to zahvaljujući isključivo frizuri kakvu je nosila većina (naj)mlađe populacije u to vrijeme.

"To je ta "mama style frizura" ja mislim da smo je svi imali,ipak mama šiša najbolje", samo je jedan u nizu komentara na tu temu. 

Ipak, većina dama je istaknula kako su zahvaljujući roditeljskom (ne)ukusu redovito izgledale kao dječaci, a u nekim slučajevima su zbog frizure okusile i prva ljubavna razočaranja.

"Kad mi je simpatija došla u 8. razredu doma i vidio sliku na zidu pitao me: to ti je bratić? Kak' to da ga držiš na zidu? A ja na to: Ne...To sam ja u prvom razredu...", napisala je jedna Andreina čitateljica i sve dobro nasmijala.

 

Photo: instagram@ orlandosilverfox

Komentari 0