Stars

Potočići na bedrima: Chrissy Teigen se hvali strijama

Lijepa manekenka je ponosna na tragove koje je trudnoća ostavila na njezinom tijelu...

Baš poput većine žena, i manekenke se suočavaju sa svakodnevnim beauty problemima, a jedan takav sasvim sigurno su i strije.

Iako je bez puno problema skinula višak kilograma i isklesala tijelo svega četiri mjeseca nakon rođenja kćerkice Lune, Chrissy Teigen nije uspjela izbjeći sitne nesavršenosti koje su ostale na njezinom tijelu. Naime, manekenka je na Snapchatu objavila kratki video, koji prenosi Daily Mail, u kojem je pokazala strije te dokazala kako to ne utječe na njezino samopouzdanje, ali ni na ljepotu.

- Imam potočiće na bedrima - napisala je Teigen u opisu.

 

👶🏽💕🛳

Fotografiju objavljuje chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ovo nije prvi puta da Chrissy bez ustručavanja priča o tragovima koje je trudnoća ostavila na njezinom tijelu pa ne čudi što je stekla simpatije žena diljem svijeta koje su oduševljene njezinim nastojanjem da promovira sliku stvarnog ženskog tijela, a ne retuširanih nedostižnih proporcija.

- Moja je obitelji sklona strijama. Imam ih na guzi i bedrima, ali imam i muža kojeg boli briga za njim. Vjerojatno bih bila nesigurna da nije tako - izjavila je manekenka nedugo nakon poroda te istaknula kako se, umjesto na izgled, želi fokusirati na svoju kćer.

Photo: Getty Images

Komentari 0