Stars
Hladno pivo i Sanja Doležal u ljetnom hitu 'Carpe diem'

Poslušaj! Pjesma Carpe Diem će te držati u dobrom raspoloženju cijelo ljeto, a 'skuhali' su je Hladno pivo i Sanja Doležal

  • Mile Kekin i ekipa iz „Hladnog piva“ znali su nam pripremiti razna iznenađenja tijekom dugogodišnje karijere, ali ovo je rijetko tko mogao očekivati 
  • Suradnju kultnih zagrebačkih punkera sa Sanjom Doležal doista je rijetko tko očekivao 
  • Pjesma „Carpe diem“ vrti se odnedavno na radio postajama, a ovog će se ljeta sigurno pjevati na mnogim tulumima diljem Jadrana

Novi singl Hladnog piva pod nazivom “Carpe Diem” premijerno je izašao prije dva dana, a odgovorno tvrdimo da imamo pravi ljetni hit. U njemu su spojili nespojivo: žestoki punk rock sa slatkim pop zvukom. Mile Kekin i Sanja Doležal. Rezultat je feel good pjesma koja će mnogima probuditi nostalgiju za dobrim starim vremenima. 

Na društvenim mrežama promoviran je i spot u režiji Marija Kovača. „Kada smo napravili pjesmu, shvatili smo da nam treba još netko da podigne atmosferu. A tko je bolji za to od Sanje Doležal. Osim toga trebala nam je i voditeljica, a Sanja je i jedno i drugo zahvaljujući 'feel good' nostalgiji prema Novim fosilima i voditeljskoj karijeri na RTL-u. Srećom, odmah se odazvala i iznenadila me neposrednošću i činjenicom da je veliki fan Hladnog piva. Dalje je sve išlo glatko“ izjavio je Mile za Večernji list. 

 | Autor: Promo Promo

Sanja je izjavila kako ju je oduševio poziv. „Prvo sam se nasmijala toj nespojivoj kombinaciji, ali sam se razveselila jer ih slušam od samih početaka. Volim taj njihov pomak u tekstovima i što obrađuju zanimljive teme. Super mi je bilo s njima u studiju, bila je vesela atmosfera zahvaljujući Mariju Kovaču. Moram priznati da mi se život nije puno promijenio osim što mi je pogođen posao. Marinko, Zec i ja imali smo dogovorenih 15-ak koncerata i sve je odgođeno, baš kao i predstava 'Menopauze'. A ja ionako puno vremena provodim sama, šetajući prirodom, tako da mi je sve ostalo isto“, rekla Sanja. 

Atmosfera na snimanju spota bila je i više nego odlična, a Mile je komentirao: „Prije ljeta nitko ne želi slušati žalopojke. Ova pjesma je 'feel good', a u sebi ima kritike tog imperativa sreće kojim smo izloženi budući da na Facebooku i Instagramu djelujemo kao najsretniji ljudi na svijetu, a u stvarnosti to baš nije tako. Za one koji ne žele razmišljati o pjesmi sasvim je dobar i ovaj disco ritam da malo drmaju dupetom! 

Inače, ovo nije prva suradnja Hladnog piva s hrvatskim glazbenim divama: prije tri godine izbacili su dramatičnu i energičnu suradnju s Josipom Lisac na pjesmi “Soundtrack za život”. I Mile i Sanja vesele se budućim nastupima, a Sanja možda i novoj pjesmi s dečkima iz Novih fosila.

Za sjajan uvod u dugo i toplo ljeto poslušaj kako zvuči duet Sanje Doležal i Hladnog piva u pjesmi “Carpe Diem” ...

Photo: Promo

Komentari 0