Stars

Poruka Liama Paynea sinu Bearu kojeg ima iz veze sa 41-godišnjom Cheryl Cole bila je znakovita

  • Liam Payne, nekadašnji član One Directiona, preminuo je sinoć u 32. godini života 
  • Ova je vijest šokirala cijeli svijet, a iza njega je ostao sedmogodišnji sin Bear kojeg je dobio u vezi s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole dok je njemu bilo 24, a njoj 34 godine 
  • S obzirom na to da se Liam dugo borio s ovisnostima i depresijom, na neko se vrijeme povukao iz javnosti, a prošle je godine objavio vrlo znakovitu poruku za svog sina

Cijeli svijet je šokiran viješću da je preminuo Liam Payne, pjevač i nekadašnji član boy benda One Direction. Liam je imao samo 31. godinu, a preminuo je prilikom pada s trećeg kata jednog hotela u Buenos Airesu. Tijekom ovog nemilog događaja, Liam je bio pod utjecajem raznih opijata, a gotovo nitko time nije iznenađen jer se pjevač s ovisnostima, ali i depresijom, borio već dugi niz godina. 

Liam je iza sebe, osim roditelja, sestara i prijatelja, ostavio i sina Beara kojeg je, 2017. godine dobio u braku s pjevačicom Cheryl Cole. Njih dvoje su se upoznali još 2008., kada je Liam imao 14 godina, na njegovoj prvoj audiciji za X Factor gdje nije ostao previše zapažen, a ponovno su se susreli dvije godine kasnije kada je i oformljen One Direction. No, s obzirom na to da je Liam tada imao 16 godina, a Cheryl 26, između njih nije bilo ničega. Svoju su vezu započeli tek 2016. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Beara. 

 | Autor: profimedia profimedia Foto: Profimedia

Naravno, i Liam i Cheryl su bili presretni i nisu krili koliko uživaju u ulozi roditelja. No, ljubavna idila nije potrajala dugo i već 2018. godine su prekinuli, ali su ostali u dobrim odnosima kako bi se brinuli za sina. Liam je već tada, zbog tereta slave, duboko zaglibio u ovisnostima te se zbog toga povukao iz javnosti. Nekoliko godina kasnije, točnije u srpnju 2023. godine, Liam se oglasio i poslao znakovitu poruku o tome koliko je zahvalan što je cijelo vrijeme uz sebe imao Cheryl i sina. 

"Više nego išta se želim zahvaliti svom sinu i njegovoj majci što su mi dali slobodu da odem i oporavim se u tom razdoblju jer mi je tada to bilo nužno. Nema smisla biti otac ako svoje dijete ne možeš poučiti nečemu dobrome. Zaista mislim da do ovog trenutka svoga sina nisam mogao ničemu naučiti. Samo se jako brinem za njega i neizmjerno ga volim, a to je tako ionako najvažnije", ispričao je Liam. 

Photo: profimedia

Komentari 0