Stars

Pogledaj apartman u kojem je Meghan ugostila frendice - izgleda spektakularno, a imamo i nekoliko tračeva sa zabave

  • Meghan Markle imala je baby shower - darivanje djeteta - u New Yorku
  • Zabava se održala u luksuznom penthouseu
  • Zanimljivo, Kate Middleton je propustila zabavu

Tajno putovanje Meghan Markle u Ameriku ovih dana puni medijske stupce diljem svijeta. Vojvotkinja je, čini se, potpuno zaboravila na sva pravila koja je s mukom učila i ovih dana živi (i odijeva se!) baš kao prije nego što je postala članicom kraljevske obitelji. I, naravno, opet je prekršila kraljevsku tradiciju. Vojvotkinja je u New Yorku pripremila pravi američki ''baby shower'', odnosno zabavu na kojoj se daruje bebica. I to ne baš bilo kakvu zabavu.
U popularnom hotelu The Mark, Meghan je za sebe i prijateljice unajmila jedan od najluksuznijih penthousea u kojem noćenje košta nevjerojatnih 75 tisuća dolara (oko 490 tisuća kuna). Nadimak ovog penthousea je ''dvorac u nebesima'' i uskoro se nećeš uopće pitati zašto se tako zove!   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Noćenje u apartmanu košta 75 tisuća dolara Unutar njega ima čak pet spavaćih soba, 6 kupaonica i dvije sobe za dotjerivanje. Minimalistički dekor s ekskluzivnim detaljima učinio je ovaj apartman savršenom kulisom za Meghanin američki party.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Osim toga, luskuzni apartman ima i divnu terasu s koje se proteže pogled na Central park i Muzej Metropolitan. Nije teško zamisliti da se dio darivanja održalo baš na pitoresknoj terasi.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Terasa apartmana

1. Zašto Kate nije bila?

Kate, očito, nije bila na Meghaninoj zabavi, a svjetski mediji uvjereni su da je propustila taj događaj jer su princ George i princeza Charlotte na praznicima pa je moguće je obitelj vojvoda od Cambridgea otputovala na kratki odmor. Šuška se da su otišli na skijanje i da će biti odsutni do 25. veljače. Međutim, možda Kate samo ne voli kršiti kraljevska pravila pa je ovaj događaj propustila.

2. Tko je sve bio?

Meghan ima cijelu hordu slavnih prijateljica u Americi i mnoge od njih jedva su čekale da vojvotkinji prirede baby shower iz snova. Jedna od najpoznatijih bila je odvjetnica Amal Clooney, supruga Georgea Clooneya, koja se pojavila u crvenom kombinezonu i zlatnim štiklama te pokazala kako ovo nipošto nije bio casual događaj.   | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia Amal Clooney i Serena Williams Za organizaciju se navodno najviše pobrinula tenisačica Serena Williams koja se s Meghan već vidjela na zajedničkoj večeri. Nadalje, zabavi se pridružila zvijezda 'Suitsa', Abigail Spencer i Meghanina prijateljica Jessica Mulroney, a zabavi se pridružio i Meghanin omiljeni makeup artist Daniel Martin. 

3. Što su jeli?

Nakon što smo vidjeli prostor u kojem se održala zabava, uopće ne sumnjamo u to da su Meghanini gosti jeli najbolju hranu. Jedna insajderska fotka već je procurila u javnost, a podijelio ju je makeup artist Daniel Martin. ''Kakav nevjerojatan dan slavimo ljubav prema djeci.'' - napisao je uz sliku keksića u obliku rode koja nosi bebu. Ma preslatko! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Such an incredible day celebrating #babylove 🎉🧸🎈

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

4. Kakve su bile dekoracije?

Nažalost, slike dekoracija još uvijek nisu ugledale svjetlo dana. Međutim, paparazzo fotke prikazuju hrpu šarenog cvjeća koje je dan prije darivanja unešeno u hotel. Prevladavali su ružičasti tulipani, žute tratičnice i plave hortenzije koje su pažljivo unesešene u penthouse. Osim toga, u hotel je stigla i luksuzna kolijevka Babyletto. Ipak, od insajderskih fotki još uvijek ništa. Čini se kao da su Meghanini prijatelji potpisali zavjet šutnje.  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

6. Što je Meghan odjenula?

Meghanin baby shower održao se točno prije nego što je vojvotkinja poletjela za London, a dok je izlazila iz hotela paparazzi su je slikali u trudničkom kompletu tajica i jakni brenda Ingrid & Isabel. Cijena ovog kompleta je približno 570 kn. U New Yorku se vojvotkinja odrekla štikli i prešla u Adidas ''UltraBoost'' tenisice za trčanje koje koštaju oko 1100 kn. Najskuplji komad outfita je definitivno torba brenda Cuyane koja košta 2500 kn. Oni oštrijeg oka uočili su da Meghan na vratu ima ogrlicu na kojoj piše ''mommy'', a pretpostavlja se da su joj ogrlicu, vrijednu približno 5500 kuna, poklonili prijatelji na baby showeru. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

7. Ovo nije jedini baby shower koji će Meghan imati!

Svjetski mediji uočili su da je s baby showera, osim Kate, izostala i Meghanina majka i na ta dva izostanka temelje pretpostavke da Meghan čeka još jedan baby shower. Drugo darivanje održat će se u Velikoj Britaniji, a Meghanina majka ovih će dana iz Los Angelesa odletjeti u London. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0