Stars

Pljušte čestitke slavnih našim tenisačima - najrevniji su 'srebrni' nogometaši

Kakav je jučer bio dan! Naši tenisači su osvajači Davis Cupa 2018. godine, Marin Čilić nas je još jednom razveselio svojim odličnim nastupom, a poznati Hrvati su im zahvalili na svojim društvenim mrežama!

Jedna od prvih sportaš(ica) koja je preko društvenih mreža čestitala našim zlatnim tenisačima bila je Sandra Perković. Naša bacačica diska je ispod slike tenisača jednostavno napisala: "Šampioni" te dodala hashtag Proud to be Croat. Ta lijepa Sandrina gesta je istog trena naišla na odobrenje hrpe fanova, te u svega 2 minute nakon objave skupila oko 2000 lajkova.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Još jedna dama je (očekivano) na društvenim mrežama čestitala tenisačima na osvojenom Davis Cupu. Lijepa tenisačica Ana Konjuh je na svom Twitter profilu pratiteljima dala do znanja kako su hrvatski tenisači osvajači Davis Cupa za 2018. godinu....

.... baš kao i kolegica Donna Vekić, koja je također na svom Twitter profilu objavila sliku pobjedničke hrvatske reprezentacije.

Kako smo se prije nekoliko mjeseci veselili njihovim uspjesima, tako se naši nogometaši sada vesele uspjesima hrvatske teniske reprezentacije. Svoje veselja na Instagramu nisu mogli sakriti Dejan Lovren i Vedran Ćorluka. Lovren je na svom profilu objavio službenu fotku teniske reprezentacije s popratnim tekstom: "Bravo momci, čestitke od srca! Iznad svih Hrvatska!"

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

...dok je Ćorluka objavio nekoliko storyja za vrijeme meča, te na kraju story konačne pobjede! 

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Naravno, ništa bez Luke Modrića, koji je jutros fotografijom na svom Instagramu čestitao našim tenisačima.

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Veliki fan sporta Saša Lozar je također na svom Instagramu profilu čestitao osvajačima Davis Cupa, ali na sebi svojstven način. Napisao je 2018. je godina lopte, implicirajući kako su lopte raznih veličina išle u korist hrvatskih sportaša (nogometaša ;).

 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Svoje Instagram profile su slikama hrvatske teniske reprezentacije ukrasili i omiljena stranica Croatia Full of Life...

...te Narodni radio!

 

A post shared by OTVORENI (@otvoreniradio) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0