Stars

Planovima za vjenčanje Meghan Markle ruši kraljevska pravila

Ovoga tjedna sve su oči uprte u buduću članicu britanske kraljevske obitelji. Što li je sad skrivila?

Vjenčanje princa Harryja i američke glumice Meghan Markle bit će vjenčanje godine, a dok čekamo svibanj i sudbonosno "da", Markle nas ne prestaje zabavljati svojim sitnim, ali itekako vidljivim izmjenama kraljevskih tradicija. Kao i sve ostalo vezano za britansku kraljevsku obitelj, tako i vjenčanje ima niz pravila koja se moraju pratiti, a Meghan ih je odlučila izvesti na svoj način. Kako britanski mediji kažu, bit će to britansko vjenčanje s američkim utjecajem!

Naime, prva u nizu potencijalnih promjena je ta da će Markle imati kumu, umjesto glavne djeveruše, što je britanska tradicija. Izgleda da joj je to pošlo za rukom, čak i prije nego li je službeno izabrala kumu. Doduše, šuška se da će to biti glumica Priyanka Chopra ili stilistica Jessica Mulroney, obje mladenkine bliske prijateljice.


S druge strane, za Harryja uopće nije upitno - klade se da će odluka pasti na starijeg brata Williama. Drugi, skandalozniji izbor Markle je taj da je majka vodi do oltara. Naime, njeni roditelji su se rastali kada je imala 6 godina i od tada ona živi s majkom s kojom je nevjerojatno bliska. Nigdje nije potvrđeno da je to Markle zaista i izjavila, a njena sestra je putem društvenih mreža komentirala kako to nije istina, već da će taj dio ceremonije ostati tradicionalan te da će je do oltara voditi otac, no postoje glasine da se Meghan na ovaj način želi zahvaliti majci za sve što joj je učinila u životu te da nikad nije bila ni približno bliska s ocem koliko s majkom, Dorijom Ragland, s kojom je jako blizak i budući mladoženja, princ Harry.  

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Očigledno je kako ova veza odiše dozom suvremenosti koja je možda i pomalo neočekivana za rigorozno britansko kraljevstvo, ali izgleda da im ovaj dašak svježine zasad godi. Zanima nas kako će se ova priča dalje odvijati!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0