Stars

Pitali smo poznate cure koliko im znači njihov pas. Raznježile smo se

Ne moramo posebno ponavljati kako je pas čovjekov najbolji prijatelj ili za mnoge, član obitelji. Ove poznate Hrvatice otkrile su im koliko ima njihov čupavac znači u životu

Prijatelj, član obitelj, ali i zaštitnik koji pruža bezuvjetnu ljubav. Sve su to odlike malog sisavca koji nam može toliko uljepšati život. Ili ga katkad zagorčati, no što znači nekoliko potrganih jastuka i ižvakanih cipela u odnosu na sreću koju psi mogu pružiti u životu? Neke poznate Hrvatice svoje psiće ponosno pokazuju i na društvenim mrežama, a nije rijetkost niti da ih vode sa sobom gdje god stignu. Evo što su nam o svojim ljubimcima otkrile: 

Tatjana Jurić i Jackica i Baks

"Naši Jackica i Baks, naši obiteljski psi su ravnopravni članovi naše obitelji. Ravnopravni, da ne kažem i povlašteni. To koliko ljubavi, sreće i razumijevanja, ali i brige i strpljenja te životinjice mogu donijeti, mogu shvatiti samo vlasnici kućnih ljubimaca. To je bogatstvo koje nema cijene. A tu su i oni koji više nisu s nama: Bruno i Boss. Često mislimo i na njih."

 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Franka i Oskar

"Moj Oski je moj dobar prijatelj, cimer i svakodnevni izvor pozitivne energije. Svaki zagrljaj riješi negativnu energiju. Psi su zakon!"

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Lana Jurčević i Šnicka

"Bićence koje ovisi samo i isključivo o nama i koje je nemoćno ako je ostavljeno i samo. Meni je moj pas izvor veselja, aktivnosti i sreće. Tjera me u šumu, tjera me na red i sve dobro što čovjeku treba. Oduvijek sam voljela životinje i zauvijek ću jer kad se sjetim 100 situacija i loših raspoloženja iz kojih nas dižu nekom simpatičnom glupošću koju naprave. Ili jednostavno osjećaju da ti trebaju dati ljubav jer taj moment ili taj dan nisi najbolje..."

 

A post shared by Šnicka 🐶♀ (@miss_snicka) on

Domenica i Zara

"Ne mogu opisati kolika je to zapravo ljubav. Nisam znala dok je nisam dobila, ali mogu reći da mi je doslovno uljepšala život. Provodimo puno vremena zajedno: obožavamo obje biti u prirodi i dugo šetati uz more. Svaki dan s njom je neopisivo veselje." 

Maša Zibar i Buda

"Moj pas je primjer najboljeg prijatelja i neizrecive ljubavi. To je posebna povezanost koju možeš osjetiti samo ako imaš ljubimca. Uvijek spreman na igru, blesavoće, ali i puno maženja".

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0