Stars

Photoshop blamaža: Naomi se pita gdje joj je bradavica!

Supermodel je uz prigodnu rođendansku čestitku P Diddyju uputila i jedno pitanje - gdje je nestao dio njezina tijela na zajedničkoj fotografiji na naslovnici Voguea

Dobro pogledaj sliku Naomi Campbell i P Diddya. Gledaj, gledaj...i vidiš li ti što i mi?! Odnosno, što ne vidiš na Naomi, a trebala bi vidjeti?! Ok, ako i dalje ne primjećuješ da joj nešto fali na tijelu – možda ti pomogne opis pod slikom, gdje se i sama manekenka pita: Pa gdje mi je bradavica?! 

 

#happyhappy @diddy ❤️❤️❤️❤️❤️ I️ know where’s the nipple !! I️ don’t know , but I️ do have one 😂

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

"Znam gdje je bradavica! Zapravo ne  znam, ali imam je!" – osvrnula se Naomi na očito loš Photoshop zbog kojeg je ostala bez  jednog dijela tijela! Fotografija je to s naslovnice magazina Vogue, koja je obišla svijet daleke 2001. godine, a Naomi ju je izvadila iz naftalina baš na današnji dan – jer njezin veliki prijatelj P Diddy danas slavi rođendan!  A ovom mu je prigodnom fotografijom iz mladosti upravo čestitala 48. rođendan!

 | Autor: Vogue Vogue

A samome sebi čestitku je poslao i sam reper koji je proglašen najbogatijom hip hop zvijezdom prema Forbesovoj listi.  Diddy je došao na prvo mjesto sa zaradom od nevjerojatnih 130 milijuna dolara u ovoj godini, što ga čini bogatijim i od dive Beyonce, ali i od Kim Kardashian.

Valjda u to ime je odlučio opet promijeniti ime i sada ga zovite Love aka Brother Love!  I da ne zaboravimo, pitate li Brother Lovea gdje se nalazi sitnica koja je Photoshopom nestala sa njihove zajedničke fotografije – možda bi mogao znati odgovor, jer su on i Naomi bili u kratkoj ljubavnoj vezi 2002. godine, nakon čega su ostali dobri prijatelji!  

 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0