Stars
Pamela Ramljak podijelila sliku s kćerkicom nakon bolesti: "Od sad samo pozitiva i primam i savjete kako podići imunitet"

Pamela Ramljak nakon teškog razdoblja: "Od sad samo pozitiva, a primam i savjete kako podići imunitet"

  • Pamela Ramljak i njezina obitelj prošlog mjeseca su se zarazili koronavirusom, a nakon gotovo mjesec dana izolacije, nedaće su se krenule nizati
  • Provalili su joj u stan, zatim su ona i muž dobili konjunktivitis, pa su joj djeca ponovno imala visoku temperaturu - i u svemu tome - nije se uspjela naspavati 7 dana duže od 2 sata u komadu
  • Mnogi su joj napisali poruke podrške, a Pamela je potražila i savjete narodne medicine za podizanje imuniteta

Koronavirus nije zaobišao ni dom Pamele Ramljak, a pjevačica je o tome prošli mjesec obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj leži u krevetu u zagrljaju s kćeri te je otkrila kako se s visokom temperaturom i simptomima borila danima. "Napokon nemam temperaturu. 12 dana Covida. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma. Bože, hvala ti. Sve će biti okej", napisala je tada Pamela u opisu fotografije na kojoj drži kćerkicu u naručju.

Pamela Ramljak otkrila da se cijela obitelj borila s koronavirusom te kako su prošli mala Maria i Antun

Također, Pamela je u svim nevoljama uspjela pronaći i pozitivnu stranu te je sve nasmijala otkrivši kako je od Covida izgubila osjet mirisa i da se još nije vratio - što joj odlično dođe kad mijenja pelene ili uleti mužu u wc.

Pamela Ramljak Možda vas zanima Pamela Ramljak se sredila pa poručila: Sad ovakva čekam muža, možda me negdje izvede! Rubrika Stars Stars

A da jesen svakako nije omiljeno godišnje doba Pameli potvrdila je i nizom nedaća koje su je prošloga mjeseca snašle: "Jesen. Počela je tako što su mi provalili u stan, ok, nije bilo strašno, samo puno pospremanja i dezinfekcije. Onda smo svi dobili Covid i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjunktivitisa koji su obadvoje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno 7 dana duže od 2 sata u komadu. Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik... I tako, jesen, kiša, žuto lišće.... Baš volim jesen... NOT! E da, opet ne mogu raditi vikend, krasno...."

Balmain, Louis Vuitton, Valentino... Pamela Ramljak u svom je stajlingu spojila slavne modne marke. Sviđa li ti se?

A nakon silnih komentara podrške za majčinu hrabrost, izdržljivost i divnu energiju i nakon što nekoliko dana nije bila aktivna na svom Instagram profilu, 41-godišnja pjevačica obratila se svojim pratiteljima riječima kako u njezinom životu u obzir sada dolazi samo pozitiva te kako su joj dobrodošli svi savjeti kako podići imunitet. 

"Dobro jutro svijete. Malo sam zapostavila Instagram zbog svega što se izdogađalo zadnjih tjedana, ali nadam se da smo prekinuli i tu nit. Od sad samo pozitiva i nema nam druge, primam i savjete kako podići imunitet, nema do narodnih recepata. Šaljemo vam jedno sneno dobro jutro #pusaodnasdvije."

Pamela Ramljak Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala nevjerojatne trbušnjake i otkrila kako vježbanje - uopće nije zahtjevno! Rubrika Stars Stars

"Hvala Bogu da ste dobro", "Svaki dan čaj, med limun i đumbir", "Duše moje. Iza svake kiše dolazi sunce, tako i iza teških vremena ako Bog da dolaze ona ljepša. Čuvajte mi se i budite mi dobro! Pusee.", "Imali isti problem i samo nas je magareće mlijeko spasilo", "Ljubice moje držite se, puno meda domaćeg i propolisa, još da je od maslačka ili malo kadulje... bio je i retrogradni Merkur, tak da je sve zlo aktivirao", bile su samo neke od riječi podrške i toplih riječi njezinih pratitelja.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0