Stars

Pamela Ramljak na terasi je dizajnirala mali zen vrt pun proljetnog cvijeća i začinskog bilja

  •  Zahvaljujući svom smislu za estetiku Pamela Ramljak visoko je podignula ljestvicu kada se radi o uređenju interijera ali i eksterijera 
  • Mnoge je inspirirala uređenjem terase u svom prošlom stanu, a sada polako stvara ambijent i u okućnici novog doma u koji se s obitelji preselila prošle godine
  • Pamela je uz pomoć proljetnog cvijeća, začinskog bilja, kamenja i oblutaka dizajnirala pravi zeleni zen trenutak za svoje ukućane, pogledaj

U pencil suknji visokog struka s elegantnom majicom Pamela Ramljak nipošto ne bi dala naslutiti u kakav se to shopping upustila s vrlo velikom radošću i uzbuđenjem. Elegantna i zgodna pjevačica i majka dvoje djece otkrila je svojim pratitelja na Instagramu kako se radilo o najljepšoj kupnji i to onoj uz pomoću koje je odlučila obući svoju terasu u proljetno zeleno ruho.

Možda vas zanima Pamela Ramljak s dolaskom proljeća uređuje okućnicu, posebno nam se sviđa kreacija njezine mame Rubrika Stars Stars

‘’Bila sam u najljepšoj kupovini, auto mi je puno cvijeća, kamenčića, zemlje. Sutra sam zvala tetu čuvalicu i bit ću blatnjava cijelo popodne. Veselim se tome kao da idem u Paris. To je samo za ispred ulaza, s terasom moram prvo napraviti plan. Kako je ispalo ispred vam pokažem sutra’’, najavila je Pamela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Mnogi pratitelji su joj komplementirali na izgledu, ali su i podijeli svoja iskustva u vrtlarenju u kojemu su im trenutno najveće prepreke mace, spremne se zaigrati s tek zasađenim biljkama. ‘’Joj, i meni je neki dan maca iskopala, zato sam odlučila uzeti kamenje’’, pojasnila je Pamela. 

Oduševljene smo ovim 2u1 komadom u dnevnom boravku Pamele Ramljak. Evo gdje ga možeš pronaći

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Uz kamenčiće, proljetne cvijeće poput jaglaca i karanfila i začinsko bilje Pamela je dizajnirala i stvorila ugođaj zen mini vrta koji će krasiti tek jedan dio terase u stanu kojeg se preselila prošle godine sa suprugom Mladenom Salajsterom i te sinom Antunom i kćerkicom Mariom. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Sigurni smo da mnogi priželjkuju vidjeti krajnji rezultat Pamelinog uređenja terase. Još prošle godine u proljeće mogli smo vidjeti kako je pjevačica u svom prethodnom stanu terasu koristila kao važan kutak tijekom stroge karantene gdje se opuštala uz omiljene serije i dragocjene trenutke sa svojom obitelji. 

Nakon dječjih soba i kuhinje, Pamela Ramljak pokazala je i svoju spavaću sobu te otkrila jednu zanimljivost

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Živopisnim i vrlo ugodnim uređenjem interijera tada je inspirirala mnoge pratitelje, a ne dvojimo kako će i ambijent njezine nove terase nadahnuti mnoge. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0