Stars

Ovoj fitnes influencerici i glumici nikad ne bi pogodila godine

Često se povlači tema najseksi bake na svijetu - ljudi, ONA bi mogla biti ta!

Najpoznatija američka zvijezda sapunica, glumica Susan Lucci, ostala je zapamćena kao Erica Kane iz serije "All My Children", a danas proživljava novu slavu kao zvijezda društvenih mreža i fitness influencer. Susan ima 71 godinu, a izgleda kao da je u 40-ima. Kako joj to uspijeva?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) on

Tvrdi da je za sve zaslužan pilates i dobra prehrana - uvjetovana pilatesom. Susan je izgubila želju za fast foodom kad se počela više baviti pilatesom, koji obožava jer je opuštajući, a ipak vježba sve mišiće tijela. Što se tiče prehrane, rijetko kada jede deserte, nikad ne gricka između obroka i ne jede puno kruha i tjestenine (osim kad je u Europi!). Svakodnevno jede salate, sendviče od puretine i avokada, biftek s rajčicama... Trudi se izbjegavati loše ugljikohidrate. Također, kod kuće nikad ne pije, a kada ima kakvu večeru ili poslovno događanje, popije čašu šampanjca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) on

Naravno, Susan ulaže i u njegu kože. Naglašava da je iznimno bitno skidati makeup prije spavanja, a to radi s Neutrogena maramicama za skidanje šminke i Clé de Peau Beauté čistačem za kožu. Uz to obavezno nanosi anti-age serum, no ne izbjegava ni botoks - iznimno joj je bitno da ga ne stavi puno, već da zagladi lice, ali ostavi tu i tamo koju boricu kako bi imala realističnije (i pomičnije!) lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) on

Instagram je otkrila nedavno, a shvatila je da pomoću njega može imati bolji odnos sa svojim fanovima. Sada ih ukupno broji više od 83 tisuće, a osim svojih videa s vježbanjem i savjetima u prehrani, Susan rado dijeli fotografije s društvenih događanja i iz svakodnevna života. Kaže da godine nisu bitne, već to kako se osjećaš u glavi - rečenica koju često čujemo, a očito ne shvaćamo ozbiljno - prava je inspiracija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0