Stars

Ovo su hrvatski plus size modeli koje pratimo

Lucija Lugomer možda je najpopularnija (vidi je samo u našem Miss7 magazinu, ali hrvatska ima još prekrasnih plus size modela. Jesi li znala da ove curke rade jako puno modnih i beauty snimanja? A imaju i Instagram profile u koje rado škicnemo!

Kada ti netko kaže „hrvatski plus size model“, prva osoba na koju pomisliš je Lucija Lugomer. I doista, Lucija je pravi primjer samosvjesne djevojke koja zna što želi, a i ima samopouzdanja od kojeg bismo ukrale komadić. No, i ove djevojke su ozbiljno uzdrmale našu plus size scenu.

 | Autor: Midikenn Midikenn

Kada vidimo ovu curu prvo što nam upada u oči je njezina fantastična crvena kosa! Katarina Sučić, studentica Učiteljskog fakulteta i model agencije Midikenn zna kako nositi konfekcijski broj 44. Zadovoljna je sobom i svojim tijelom, ali ono što ju jako nervira su standardi koje su postavili dizajneri, ali i high street trgovine. I ona je svjesna kako sve veći broj žena nosi konfekcijski broj veći od 40, a izbor takve odjeće u trendovskim dućanima je sužen. No, Katarina uspješno balansira između toga, nosi i šareno i uzorke i dobro krojene uske hlače. I izgleda mrak!

 | Autor: Midikenn Midikenn

Riječanka Dorotea Samac jedna je od cura koje se svakako ističu svojim stilom, samopouzdanjem i oblinama. Jednom prilikom je izjavila kako kada stane pred ogledalo o sebi pomisli svašta negativno, sve dok ne shvati kako su to problemi koji muče svaku djevojku. No, na drugi pogled, kada se našminka i sredi, rado zaključuje: „Lijepa si. Našminkam se i kažem si 'imaš lijepe usne, lijepu kosu, lijepe grudi."

 | Autor: Midikenn Midikenn

 | Autor: Midikenn Midikenn

Još jedna Riječanka, Marijana Brankov, je primjer plus size modela koji pršti samopouzdanjem. Atraktivna Riječanka plave kose svoju karijeru je započela u beauty editorijalima, i to kada ju je prijateljica, make up artistica Iva Berišić odvela u Osijek i postavila ispred fotoaparata modne fotografkinje Joanne Paciorek. Marijana je u međuvremenu snimala i modne kampanje. "Moram priznati da sam i sama u ranijoj životnoj dobi, dok nisam izgradila svoju osobnost bila poprilično opterećena raznim društvenim predrasudama. Sve dok jednog dana nisam shvatila da sam istinski sretna s onim što jesam i kakva jesam, te da se zbog nikoga na svijetu neću mijenjati. Najvažnije mi je mišljenje mojih najbližih".

 | Autor: Midikenn Midikenn

 | Autor: Midikenn Midikenn

Zagrepčanka Iva Peranović ima 20 godina i samopouzdanje pravog modela. Atraktivna 20-godišnjakinja ističe kako je ljute komentari da promovira pretilost: "To me povrijedilo jer sam cijeli život u sportu. Volim jesti, ali kako netko tko me ne poznaje može pričati o meni', izjavila je u jednom televizijskom prilogu. Ivu ove stvari ne opterećuju previše. Uživa u životu, sportu i - Tumblru. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0